Tabăra internațională de limba engleză în Marea Britanie🇬🇧

tabara in Anglia

Helen Doron English București Moșilor în parteneriat cu Mirunette Education vă invită la o tabără internațională de limba engleză în Marea Britanie🇬🇧, la Brighton University of Sussex!


Țara:  Anglia

Locație: Brighton

Grupa de vârstă: 11-18 ani

Tip tabără: Tabără de grup

Limba studiată: Engleza

Linkuri:
University of Sussex

 Perioada:
06 august 2024 – 20 august 2024

 £2650


PREZENTARE TABARA BRIGHTON

Brighton este un oraș la malul marii, renumit ca stațiune de vacantă atât pentru englezi, cât și pentru vizitatori internaționali, precum și pentru Brighton Pier și Royal Pavilion – reședința regală istorică. Orașul supranumit “London by the Sea” farmecă prin aleile înguste împânzite de cafenele, restaurante, magazine, teatre, cinema, muzee, prin plaja, dar și prin împrejurimile sale, ideale pentru plimbări, călărie sau ciclism.

University of Sussex este situata la numai 10 minute de mers cu trenul față de centrul orașului, fiind astfel un loc ideal atât pentru studiu cât și pentru a explora multitudinea de atracții pe care le oferă orașul. Printre facilitățile universității se numără teatru, săli de clase luminoase, spațioase și complet echipate, dar și spatii comune pentru socializare și terenuri de sport.

Înscrie-te în tabăra de limba engleza din Brighton, Anglia, și descoperă stațiunea de vara preferata a londonezilor!

 

Program de vară tabăra de limba engleza Anglia – Brighton University of Sussex:

 • Informații și orientare la sosire
 • Test inițial de verificare a cunoștințelor de limba engleză
 • Cursuri: săptămânal 15 ore de lecții de limba engleză, acreditate British Council, dimineața sau după-amiaza, în clase multinaționale de cca. 15 studenți
 • Certificat absolvire curs acreditat British Council și raport de evaluare la final
 • Manuale și materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi
 • Cazare în campus universitar, în camere single cu baie proprie, grupate în apartamente cu o bucătărie comună
 • Trei mese pe zi în cantina universității; prânz la pachet în timpul excursiilor de o zi întreagă
 • Program de activități în fiecare seară; exemple de activități: sporturi, Disco Night, Film Night, Karaoke, Quiz Night, Talent Show, Conversation Club, etc.
 • Patru vizite de jumătate de zi în Brighton; exemple de vizite: Sea Life, Brighton Pier & the Lanes, Brighton Museum & Art Gallery, etc.
 • Două vizite de jumătate de zi în afara orașului; exemple de vizite: Arundel Castle, Lewes and Anne Cleeves House, Herstmonceux Observatory, etc.
 • Două excursii de o zi întreagă în afara orașului; exemplu: Londra (Westminster walking tour & National Gallery visit), Canterbury (walking tour & Canterbury Cathedral), Windsor & Windsor Castle, etc.
 • Șansa de a explora cultura britanica într-un mediu internațional
 • Întâmpinare și transfer de la / și la aeroportul Heathrow Londra
 • Însoțitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleză, pentru grup de minim 10 participanți.

Date de desfășurare 2024:

6 August – 20 August (2 săptămâni)

Tarif:

2650 GBP

Nota!

Avans 1200 GBP se achită la înscriere

Termen plata integrala – 30.05.2024

Termen întrunire grup minim – 15.02.2024


Opțional:

 • Excursii sau vizite locale: Londra + Madame Tussaud’s, Londra + London Eye, etc. – tarife la cerere
 • Activitățile și excursiile opționale se pot rezerva / organiza în funcție de disponibilitate și cerere. Tarifele sunt valabile pentru un număr minim de doritori.

Tariful NU include:

 • Transport cu avionul, în condiții de grup, București – Londra – București, companie de linie
 • Asigurare complexa de călătorie (medicală, bagaje și în caz de anulare)
 • Taxa ETA (autorizație electronică de călătorie valabilă 2 ani) 10 GBP – valoarea se stabilește de către autoritățile din UK; data intrării în vigoare se va anunța ulterior.
tabara de grup

DESCRIERE GENERALA TABARA BRIGHTON – ANGLIA

Orașul

Brighton este un oraș la malul marii, renumit ca stațiune de vacantă atât pentru englezi, cât și pentru vizitatori internaționali, precum și pentru Brighton Pier și Royal Pavilion – reședința regală istorică. Orașul supranumit “London by the Sea” farmecă prin aleile înguste împânzite de cafenele, restaurante, magazine, teatre, cinema, muzee, prin plaja, dar și prin împrejurimile sale, ideale pentru plimbări, călărie sau ciclism.

Universitatea

Tabăra de vară de limba engleză se organizează în campusul University of Sussex, situată la marginea orașului Brighton. Este o universitate modernă care beneficiază de facilitați de ultimă oră. Sălile de clasa au capacitatea de 10-15 studenți, iar în cadrul universității există un magazin de suveniruri și o librărie.

Cazarea

Cazarea se face în campusul Universitatii Sussex, în camere SGL cu baie proprie; în camerele în care locuiesc studenții universității în timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobilier nou și funcțional.

Mesele

Programul taberei de limba engleză include pensiune completă; astfel, toate mesele se vor lua în cantina care se afla în cadrul campusului universitar, unde sunt și sălile de clasa.

Se servesc 3 mese pe zi, în regim bufet: mic dejun tip continental, iar prânzul și cina cu posibilitatea alegerii între mai multe feluri principale (cel puțin o varianta vegetariană). În timpul excursiilor, prânzul este la pachet, conținând un sandwich, apa, chips-uri, biscuiți și un fruct.

Informații utile:

Adresa biroului școlii este: University of Sussex – Brighton BN1, UK. De-a lungul verii este disponibil un nr. de telefon de urgentă, care va fi pus la dispoziția studenților și părinților. Spațiile comune și băile sunt curățate o data la două zile, iar camerele sunt curățate și așternuturile schimbate o data pe săptămână. Nu sunt puse la dispoziția studenților prosoape, așa că aceștia ar trebui să își aducă propriile prosoape. Daunele provocate trebuie plătite de studenți.

Camerele sunt verificate la primire și la predare, iar la sosire studenții vor achita o garanție de aprox. £30, care le va fi returnată la plecare în cazul în care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amendă de aprox. £75.

Dacă sunt produse daune spațiilor comune, toți studenții care împart acea zona comună vor fi nevoiți să plătească daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rău, personalul taberei de vara îl va ajuta pe acesta cu programarea la doctor. Este foarte puțin probabil ca doctorul sa vină personal în campus pentru consultații, iar orice vizită medicală va trebui achitată de student.

tabara de grup in Anglia

CURSURILE DE LIMBA ENGLEZĂ

Organizatorii taberei sunt acreditați British Council și English UK, ceea ce se traduce printr-un standard ridicat în ceea ce privește atât profesorii (vorbitori nativi de limba engleză), cât și programa de studiu al limbii engleze. În prima zi de cursuri studenții vor da un test inițial de evaluare a cunoștințelor de limba engleză, atât scris cat și oral, în funcție de care vor fi plasați în grupa corespunzătoare nivelului. Grupele sunt alcătuite din aprox. 17 studenți internaționali, iar programa de studiu este alcătuită special pentru un curs de limba străină de durată mică.

Studenții vor fi încurajați să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză prin vorbirea acesteia în diferite situații și contexte. Orele de limba engleză se vor desfășura alternativ: o săptămână dimineața, o săptămână după-amiaza, timp de 3h și 30 min (cu o pauza de 30 min) în fiecare zi.

La sfârșitul taberei, participanții vor primi un certificat de absolvire și o scurtă evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este încurajată și în afara orelor de curs: activitățile și excursiile din program sunt selectate astfel încât să implice studenții în conversații de-a lungul întregii zile, de dimineață la micul dejun până seara înainte de culcare.

ACTIVITĂȚI ȘI EXCURSII TABARA BRIGHTON – ANGLIA

Tabăra de limba engleză include un program complet de activități, precum: jocuri, quiz, activități sportive, karaoke, disco, concursuri, dansuri, talent-show, etc.

În programul taberei de 2 săptămâni sunt incluse 2 vizite locale în Brighton, 2 excursii de jumătate de zi în afara orașului și 2 excursii de o zi întreagă în afara orașului:

 • 6 vizite de jumătate de zi, din care: 4 vizite locale în Brighton (exemple de vizite: Royal Pavilion, Sea Life Center, Brighton Marina etc) și 2 excursii în afara orașului (exemple de excursii: Hever Castle, Arundel Castle, Chichester Cathedral, etc.)
 • 2 excursii de o zi întreagă; exemple de excursii: Londra, Portsmouth, Canterbury, etc.

În plus fata de activitățile și excursiile incluse în programul taberei de limba engleză, sunt disponibile și unele activități și vizite opționale, pentru care se plătește la fața locului. Mai jos sunt câteva exemple de activități și excursii opționale (tariful se calculează în funcție de numărul de participanți):

 • Excursii sau vizite locale: Londra + Madame Tussaud’s, Londra + London Eye, etc. – tarife la cerere
 • Activitățile și excursiile opționale se pot rezerva / organiza în funcție de disponibilitate și cerere. Excursiile se vor realiza pentru un număr minim de doritori.

Nota! Excursiile și activitățile menționate sunt exemple, programul exact și final fiind stabilit înainte de plecare, în funcție de numărul de participanți, condițiile meteo, etc.

Pentru detalii și înscrieri:

📲 0757.073.730

💻bucuresti.mosilor@helendoron.ro

Click aici pentru completare formular înscriere online