Metoda noastră

Metodologia Helen Doron a fost predată în întreaga lume de zeci de ani cu rezultate incredibile. Bazată pe o înțelegere profundă a modului în care copiii învață cel mai bine, aceasta sprijină toate etapele lor de dezvoltare și diferitele stiluri de învățare. Folosind povești, cântece, rime și mișcare pentru a stimula toate simțurile, creăm o experiență de învățare memorabilă și îmbogățitoare.

Aici, fiecare copil are ocazia să se dezvolte în propriul ritm, obținând atenția personală pe care o merită. Cel mai important, fiecare primește încurajare continua, care îi ajută să prospere și să-și construiască stima de sine.

Copiilor le place să învețe și să se joace și învață cel mai bine atunci când se distrează. Metoda de predare și învățare Helen Doron, dezvoltată de lingviști și profesioniști în pedagogie, se bazează pe ani de experiență, cunoștințe și cercetări academice.

Metoda noastră unică

Ascultare repetată pe fundal

Imersiunea totală în limbaj presupune ascultarea unor melodii și povești în engleză în fundal, pentru a absorbi limba în mod natural.

Încurajare continuă

Construim încredere și inspirație pentru a învăța. La Helen Doron, nu există răspunsuri greșite și îi încurajăm pe copii să-și spună părerea.

Curriculum atent planificat

Curriculum-ul nostru este adaptat nevoilor fiecărei grupe de vârstă, stadiu de dezvoltare și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

La lecțiile noastre

Învățare distractivă și activă

Lecțiile pline de acțiune, incitante și dinamice facilitează absorbția materialului nou.

Activități și jocuri

Învățarea practică și interactivă face înțelegerea conceptelor distractive și ușoare.

Cântece și muzică

Versurile noastre distractive întăresc limbajul prin rime, ritm și melodii optimiste, astfel încât elevii noștri să nu uite niciodată engleza.