Metoda noastră de predare a limbii engleze

Metodologia Helen Doron este mai mult decât o simplă tehnică de predare a limbii engleze; este o filozofie educațională!

De-a lungul timpului, aceasta a fost îmbrățișată în diferite colțuri ale lumii, oferind către mii de copii beneficiul unei educații de limba engleză de calitate și, totodată, holistică.

Ceea ce diferențiază metodologia Helen Doron de alte tehnici de învățare este abordarea sa unică și inovatoare.

Metoda de predare a limbii engleze este construită pe o înțelegere aprofundată a psihologiei copilăriei și a modului în care copiii percep și asimilează informația

Prin concentrarea pe diferitele etape de dezvoltare și adaptarea la stilurile individuale de învățare, aceasta se asigură că fiecare copil primește suportul adecvat pe parcursul procesului de învățare a limbii engleze.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei metodologii este abordarea multisenzorială

Utilizarea poveștilor, cântecelor, rimelor și mișcării ca instrumente pedagogice nu doar că angajează mintea copilului, dar și toate simțurile sale, transformând învățarea într-o aventură. Astfel, copiii nu doar că memorează și asimilează informația, ci o și trăiesc.

În centrul acestei abordări se află individualitatea copilului

Fiecare mic student este privit ca un individ cu nevoi, talente și ritm propriu. Datorită acestei perspective, profesorii pot oferi atenția personală pe care fiecare copil o merită, asigurându-se că niciunul nu este lăsat în urmă si ca toti reusesc sa invete limba engleză.

În centrul filozofiei Helen Doron se află încurajarea

Știm că încrederea este esențială pentru succes, indiferent de domeniu. De aceea, în centrul filozofiei Helen Doron se află încurajarea. Copiii sunt susținuți continuu, primind apreciere pentru eforturile lor, lucru care contribuie la consolidarea stimei lor de sine.

Nu trebuie să uităm natura jucăușă a copiilor

Ei sunt ființe curioase, pline de viață și entuziasm. Metoda Helen Doron înțelege acest aspect fundamental și îl exploatează la maximum. Când învățarea limbii engleze devine o joacă, copiii sunt mult mai predispuși să absoarbă și să rețină informația.

În concluzie, metodologia Helen Doron, concepută de experți lingviști și pedagogi, nu este doar un rezultat al ani de cercetări, ci și al unei pasiuni profunde pentru educația copiilor. Ea reprezintă puntea dintre cunoașterea tradițională și metodele inovatoare de învățare, oferind astfel o experiență de învățare completă și autentică a limbii engleze.

Te rugăm să ne contactezi pentru a te ajuta cu mai multe detalii în legătură cu cursurile noastre și centrele educaționale din țară.

Vezi si informatii in legatura cu puterea si utilitatea biligvismului.

Metoda noastră unică

Ascultare repetată pe fundal

Imersiunea totală în limbaj presupune ascultarea unor melodii și povești în engleză în fundal, pentru a absorbi limba în mod natural.

Încurajare continuă

Construim încredere și inspirație pentru a învăța. La Helen Doron, nu există răspunsuri greșite și îi încurajăm pe copii să-și spună părerea.

Curriculum atent planificat

Curriculum-ul nostru este adaptat nevoilor fiecărei grupe de vârstă, stadiu de dezvoltare și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

La lecțiile noastre

Învățare distractivă și activă

Lecțiile pline de acțiune, incitante și dinamice facilitează absorbția materialului nou.

Activități și jocuri

Învățarea practică și interactivă face înțelegerea conceptelor distractive și ușoare.

Cântece și muzică

Versurile noastre distractive întăresc limbajul prin rime, ritm și melodii optimiste, astfel încât elevii noștri să nu uite niciodată engleza.