Helen Doron Connect

Where Knowledge Clicks!

Lecții online de engleză!

Aplicând funcții de gaming pentru a implica copiii și a preda limba engleză în mod eficient, lecțiile online de engleză sunt susținute de un profesor de engleză Helen Doron calificat, instruit special pentru a preda prin metodologia noastră unică. Fiecare oră este plină de acțiune, folosind jocuri, cântece și mișcare pentru a îmbogăți experiența de învățare a copilului tău.

Lecțiile aduc spiritul activităților noastre offline într-un mediu de învățare online plin de viață, astfel încât copiii de pretutindeni să poată beneficia de modul natural și vesel de a învăța din confortul propriilor case. Părinții pot fi martori la progresul copiilor lor și pot deveni parte din aventură.

Citește mai mult >

Cu JustTalk, copiii și părinții își pot exersa și își pot îmbunătăți abilitățile de conversație în limba engleză. Puteți alege subiectul care vă interesează și să discutați despre el cu unul dintre profesorii noștri cu experiență Helen Doron.

Citește mai mult >

5 motivele pentru care lecțiile online de engleză au devenit tot mai apreciate !

Lecțiile online de engleză permit copiilor să studieze în orice moment și de oriunde, cu doar o conexiune la internet.

Nu mai este nevoie să se deplaseze fizic la o școală sau să se conformeze unui program fix. Această flexibilitate face ca învățarea limbii engleze să fie mai accesibilă și mai ușor de integrat în rutina zilnică a copiilor.

Aplicarea funcțiilor de gaming în lecțiile online de engleză crește nivelul de interactivitate și angajament al copiilor.

Jocurile, activitățile interactive și elementele multimedia îi fac pe copii să se simtă implicați și motivați să învețe limba engleză. Această abordare interactivă îi ajută să-și dezvolte abilitățile lingvistice într-un mod distractiv și captivant.

Lecțiile online de engleză pot fi adaptate în funcție de nivelul și ritmul de învățare al fiecărui copil în parte.

Prin intermediul platformelor de învățare online, profesorii pot oferi resurse și exerciții personalizate, pot monitoriza progresul individual și pot oferi feedback și îndrumare în timp real. Această adaptabilitate ajută copiii să învețe într-un ritm potrivit lor și să-și dezvolte abilitățile în mod eficient.

Lectiile online de engleză oferă o varietate mai mare de resurse și materiale suplimentare decât cele tradiționale.

Pe lângă manualele și materialele tipărite, copiii au acces la videoclipuri, aplicații interactive, jocuri online și alte instrumente digitale care îi ajută să-și consolideze cunoștințele și să-și exerseze abilitățile lingvistice într-un mod captivant și diversificat.

Prin intermediul lecțiilor online de engleză, copiii pot fi conectați la o comunitate mai largă de vorbitori de engleză și de alți copii care învață limba engleză.

Acest lucru le oferă oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a-și dezvolta încrederea în a vorbi într-o limbă străină. De asemenea, pot interacționa cu alți copii din diverse culturi și țări, ceea ce îi ajută să-și lărgească perspectiva și să-și dezvolte abilitățile sociale.

Centrele noastre din tara iti stau la dispozitie pentru cursuri cu prezenta fizica sau online! Vezi locatiile noastre! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii !