Cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge

Pregătiți-vă copiii pentru examenele Cambridge prin metoda Helen Doron!

Promovarea examenelor de engleză Cambridge deschide ușa către multe oportunități pentru copilul tău. De aceea, oferim în centrele noastre cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge. Nivelul de engleză al cursanților noștri depășește deja nivelul necesar pentru aceste examene, iar aceste cursuri speciale îi pregătesc și mai bine să susțină astfel de teste și să le treacă cu succes.

Predate prin metoda Helen Doron, cursurile noastre de pregătire pentru examenele Cambridge sunt interesante și captivante, dând putere copiilor și sporindu-le încrederea în sine și abilitățile de a susține examene, în general. Lecțiile sunt pline de activități distractive și melodii captivante, ajutându-i pe copii să-și extindă vocabularul, să-și perfecționeze gramatica și să experimenteze întrebări și sarcini reale de examen.

De ce ar trebui copilul tău să susțină examenele de engleză Cambridge?

Cursurile de pregătire pentru examenele Cambridge sunt predate după metodologia noastră unică și distractivă.

Cursanții noștri obțin în mod constant cele mai bune rezultate la examenele Cambridge. Majoritatea ne-au mărturisit că s-au simțit lipsiți de stres și au considerat că examenul a fost destul de ușor.

Cu noi, copilul dumneavoastră va trece cu încredere examenele Cambridge Young Learners.

Cursuri disponibile