Devino profesor de engleză Helen Doron!

Profesori care fac diferența!

Deși este esențial să fii un expert în limba engleză, pentru a preda engleza ca limbă străină (EFL) folosind metodologia noastră necesită angajament, creativitate, entuziasm, dragoste pentru copii și dorința de a-i ajuta să învețe. Este mai mult decât o slujbă – este o vocație.

Profesorii noștri sunt pasionați să îi învețe pe copii valori esențiale și lecții de viață, încurajându-i să devină oameni mai buni și să predea mai mult decât limba engleză. Profesorii Helen Doron sunt educatori care fac diferența.

A fi profesor de engleză Helen Doron înseamnă a deveni parte dintr-o comunitate globală de educatori dedicați.

Aici te vei alătura unei comunități globale de educatori cu aceleași valori și scopuri. Vei beneficia de suport și formare continuă, vei avea oportunitatea de a participa la conferințe și workshop-uri, iar prin schimbul de experiențe vei putea îmbunătăți constant abilitățile tale ca profesor.

Este o vocație care implică nu doar predarea limbii engleze, ci și contribuția la creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor, oferindu-le instrumentele necesare pentru a deveni adulți de succes și buni cetățeni ai lumii.

Pe scurt: de ce să devii profesor Helen Doron?

De ce este nevoie pentru a deveni profesor Helen Doron?

Predarea limbii engleze cu Helen Doron este o experiență unică, spre deosebire de orice sală de clasă. Cântăm și dansăm, ne jucăm și ne distrăm. Te invităm să te conectezi cu copilul tău interior!

Predarea limbii engleze la Helen Doron este mai mult decât o modalitate de a-ți câștiga existența; este o muncă pe care o poți iubi și te iubește înapoi.