Helen Doron PLUS

Transformă dimineața copilului tău într-o experiență care îi poate schimba viața!

Helen Doron PLUS este o soluție exclusivă de program pentru copiii de grădiniță și creșă, fie pentru câteva ore dimineața, fie pentru o zi întreagă!

Acest program atent conceput oferă educație preșcolară excepțională pentru cei mici, folosind cursuri dezvoltate de Helen Doron pentru a preda engleză, matematică, mișcare și multe altele. 

Aceste cursuri creează o experiență de învățare extraordinară prin stimularea maximă a creierului, cântând melodii special formulate, jucând jocuri specifice și distrându-te. Aceste cursuri vor dezvolta abilitățile copilului tău pentru viață.

English

MathRiders

Ready Steady Move

Fun Crafts

Toate aceste cursuri folosesc materialele noastre de învățare special dezvoltate. 

Există două programe principale de cursuri de engleză pentru copii de grădiniță și creșă:

Programul Playgroups

Playgroups oferă părinților și copiilor, cu vârste cuprinse între 1 și 4 ani, un mediu sigur pentru a învăța și a explora. Timp de 2-3 ore, de două sau de trei ori pe săptămână, un curriculum bogat combină engleza, mișcarea, matematica, dezvoltarea abilităților și povestirea. Astfel, părintele și copilul petrec un timp de calitate împreună, întărind legăturile dintre ei și stimulând mintea.

Programul Childcare

Părinții care caută o soluție pentru o zi întreagă, se pot bucura de programul nostru Childcare, pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani. Organizat în grupe mici de copii, acest program preșcolar de o zi întreagă se desfășoară de la 3 la 8 ore pe zi, 2-5 zile pe săptămână. Copilul tău va învăța în mod fericit și natural să-și exprime propriile idei, să-și facă prieteni, să împărtășească, să coopereze și să se distreze învățând limba engleză, matematică, mișcare și multe altele – totul prin activități și jocuri distractive de învățare.

Subiecte învățate:

Engleză

Cu cât mai devreme, cu atât este mai bine să dobândești o a doua limbă, la fel ca o limbă maternă suplimentară învățată natural și cu bucurie – prin muzică, jocuri și povești. 

Matematică

Copiii se nasc matematicieni! Învățarea practică transformă experiențele din viața reală în înțelegere, aducând mișcare, muzică, puzzle-uri și activități în sala de clasă.

Mișcare

Un corp activ este un corp care învață. Construim flexibilitate, forță corporală și echilibru folosind tehnici de dans, yoga și arte marțiale – plantând semințele pentru creșterea mentală și dezvoltarea fizică.

Aptitudini

Dezvoltăm abilitățile motorii fine și de rezolvare a problemelor, îmbunătățind în același timp coordonarea creierului și a mușchilor. Crește stima de sine a copilului tău în timp ce te distrezi!