Cursuri de limba engleză pentru copii mici și mari

8

La aceste cursuri de limbă engleză profesorii se adaptează la nevoile individuale de învățare ale copilului tău. Luăm în considerare vârsta, aptitudinile și stilurile de învățare ale fiecărui copil, fie ele vizuale, auditive sau kinestezice. Folosim o metodă plină de acțiune și distracție, care stimulează simțurile copilului și îl ajută să absoarbă cu ușurință noile concepte.

 

Metoda Helen Doron se bazează pe curiozitatea naturală și dorința de joacă a copilului, combinând lecții interactive cu materiale pedagogice, precum cărți de activități și aplicații. Copiii noștri învață prin povești, cântece, dans și jocuri, ceea ce face experiența de învățare plină de bucurie și fără efort.

 

Indiferent de nivelul de cunoștințe al copilului tău, la cursurile noastre de limba engleză îi oferim o experiență de învățare adaptată nevoilor lui individuale.

 

Vom ajuta copilul tău să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză și să își dezvolte încrederea în propriile abilități.

Cursuri de limba engleză adaptate nevoilor copilului tău

Descoperă cum metoda Helen Doron ia în considerare stilurile de învățare ale copiilor. Aici creăm o experiență de învățare distractivă și eficientă, plină de povești, cântece, dans și jocuri.

 

La cursurile noastre de limba engleză, profesorii se vor asigura că fiecare copil primește o experiență de învățare adaptată stilului și ritmului său individual, într-un mediu distractiv.

 

Te rugăm să ne contactezi pentru a te ajuta cu mai multe detalii în legătură cu cursurile noastre și centrele educaționale din țară.

 

Vezi și care este legătura dintre învățarea limbii engleze și grija pentru mediu.

Cursuri

Bebeluși 0-4

Copii 4-11

Pre-adolescenți 9-11

Adolescenți 12-19

Bebeluși

0-4

Copii

4-11

Pre-adolescenți

9-11

Adolescenți

12-19

Ce va învăța copilul tău?

Mărturiile părinților