TeenBuzz Radio

Învață limba engleză prin muzică, povești și concursuri

Conecteaza-te la TeenBuzz Radio, un radio online 24/7, și învață limba engleză prin muzica, povesti și concursuri special concepute pentru copii și adolescenți!

La TeenBuzz Radio vei găsi:

Muzică: Emisiunile radio includ selecții muzicale în limba engleză, care pot contribui la îmbunătățirea vocabularului.

Povești: Emisiunile radio vor prezenta și povești în limba engleză, care ajută la dezvoltarea abilităților de înțelegere a limbii engleze.

Concursuri: Există oportunități de a participa la concursuri și chestionare prin intermediul cărora adolescenții pot câștiga premii și recunoaștere. 

Invitați speciali celebri: Emisiunile radio pot include invitați speciali celebri, cum ar fi artiști, autori sau personalități cunoscute.

Oportunități de DJ pentru studenți: Radio-ul online poate oferi și oportunități pentru studenți de a deveni DJ pentru emisiuni sau de a-și planifica și difuza propriile programe radio.

Implicare activă: Pre-adolescenții și adolescenții din întreaga lume au multe șanse de a câștiga premii prin chestionare și concursuri, de a participa la planificarea și difuzarea emisiunilor, de a-și exprima opiniile cu privire la probleme importante și de a influența conținutul radio.

Ascultare și învățare deosebit de distractive!

Conectează-te acum! >

Comunitatea TeenBuzz Radio pe Discord

O comunitate sigură, monitorizată și activă, în care adolescenții pot petrece timpul, pot discuta între ei în engleză despre subiecte importante pentru ei și pot asculta și discuta conținutul și muzică în flux live de la TeenBuzz Radio.

Aplicații pentru suport învățare: