Devino francizat

Afacerea care schimbă vieți

Helen Doron este afacerea care schimbă vieți. Suntem cea mai importantă organizație educațională care predă limba engleză ca limbă străină (EFL) din Europa, cu peste 37 de ani de experiență în predarea limbii engleze pentru copii. Rețeaua noastră operează în întreaga lume, cu peste 1.100 de centre de învățare, 5.000 de profesori activi și peste 3 milioane de absolvenți.

Programele noastre oferă cursuri EFL pentru vârste între trei luni și 19 ani, cu rezultate incredibile, datorită unei metodologii exclusive și dovedite, materialelor educaționale de pionierat și programelor educaționale inovatoare.

Francizații Helen Doron sunt oameni care visează să fie propriul lor șef în timp ce fac ceea ce le place și consideră engleza ca fiind cheia succesului copiilor. Vă invităm să vă deschideți propria franciză Helen Doron și să vă alăturați succesului nostru.

De ce să te alături rețelei Helen Doron?

Ce face un master francizat Helen Doron?

Ce face un Centru Educațional / Studio Educațional Helen Doron?

Contactează-ne astăzi pentru a afla despre ultimele oportunitățile din țara ta – deveniți un nou master francizat sau un Centru Educațional / Studio Educațional. Cerul este limita!