Recunoaștere

Susținut de zeci de ani de leadership și succes dovedit în educația copiilor, copilul tău va beneficia de pe urma învățării cu un grup educațional internațional de încredere. Metodologia Helen Doron este susținută de cercetări academice din mai multe universități europene.

Studiile au demonstrat că modul nostru de a preda limba engleză ca a doua limbă de la o vârstă fragedă promovează gândirea flexibilă și multi-competența și îmbunătățește abilitățile cognitive și emoționale.

Citește mai mult >

școală de limba engleză

Grupul a primit, de asemenea, recunoaștere internațională și multe premii globale. Unele dintre premiile care recunosc excelența în educație includ Cea Mai Bună Franciză Educațională Pentru Copii de la Global Franchise Magazine, precum și alte premii, cum ar fi: cea mai bună școală de limbi străine din Germania, școala de limbi străine a anului în Spania, premiul Parent Trust Education Award în China și multe altele, peste tot unde sunt cursuri de engleză Helen Doron.

Citește mai mult >

Prezență Media

Helen Doron este adesea prezentată în mass-media națională și internațională, inclusiv reviste, ziare, televiziune și radio, evidențiind excelența în educație, metodologia unică, mentorat remarcabil și leadership general.