Despre Helen Doron English

Din 1985, Helen Doron English a învățat peste trei milioane de copii să vorbească engleza ca a doua limbă maternă.

Cum a început

Fiind o mamă care își urmărea fiica învățând să cânte la vioară conform Metodei Suzuki, Helen a avut un moment „Aha!”. – „Dacă Suzuki predă limbajul muzicii, de ce nu predăm muzica limbajului?”

Ca om de știință lingvist care creștea copii bilingvi, ea și-a dat seama cum o limbă nouă poate fi predată cu bucurie și fără efort, revoluționând educația limbii engleze.

O nouă metodologie s-a născut pentru învățarea limbii engleze

Helen Doron a creat o metodologie unică pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani, care face ca învățarea limbii engleze să fie la fel de ușoară și naturală precum învățarea limbii lor materne.

Alături de o echipă de experți în pedagogie, ea a dezvoltat o serie de programe și un conținut variat pentru a-i învăța pe copii în mod natural și eficient limba engleză.

Copiii se bucură de activități și cântecele, absorb cunoștințele prin experiențe tangibile care le stimulează toate simțurile.

Copiii sunt pe primul loc

Cu studenții mai tineri, suntem capabili să folosim fereastra de oportunitate pentru învățarea limbilor străine. Astfel, le oferim un început promițător, nu numai în învatarea limbii engleză, ci pentru tot ce vor face în viață.

Având o abordare holistică a educației copiilor, avem grijă de bunăstarea lor emoțională și fizică și îi educăm să se adapteze la un stil de viață sănătos. Predăm lecții de viață esențiale bazate pe valorile noastre fundamentale. Aplicațiile, jocurile online, cântecele și activitățile noastre întăresc ceea ce este predat în mod distractiv în clasă.

Pentru adolescenți, lucrăm îndeaproape cu principiile neurodidactice descoperite și le asociem cu metodologia și materialele noastre de învățare. Rezultatul este o experiență de învățare rapidă, ușoară, distractivă și foarte avansată.

Predăm engleză pentru viață.