Conținut de streaming

Aplicație de limba engleză - Helen Doron Stream

Aplicația de limba engleză Helen Doron Stream, este o aplicație utilizată de copii, părinții și profesorii de engleză pentru a accesa zilnic episoadele corespunzătoare cursurilor de engleză.

Prin intermediul aplicației Helen Doron Stream, copiii pot accesa conținutul de învățare de la cursurile lor de engleză într-un format de streaming. 

Utilizarea acestei aplicații permite copiilor să își construiască vocabularul de limbă engleză prin expunerea constantă la conținut autentic și relevant. Episoadele pot aborda teme variate, cum ar fi animalele, culorile, părțile corpului, alimentele și multe altele.

Aplicația Helen Doron Stream servește ca o resursă de baza pentru învățarea limbii engleze în afara orelor de curs și poate fi un instrument valoros pentru consolidarea cunoștințelor și dezvoltarea încrederii copiilor în utilizarea limbii engleze.

Ascultare repetata pe fundal

Ascultarea repetată pe fundal este nucleul fundamental pe care se bazează metoda Helen Doron engleză. Oferim cursanților noștri acest instrument exclusiv pentru ca aceștia să poată continua să învețe după oră, în mod distractiv, pentru a progresa rapid și a învăța ca limba maternă!

Helen Doron Stream oferă episoade video, cântece și înregistrări audio distractive, interesante, și actualizate în mod constant, esențiale pentru consolidarea abilităților de învățare a limbilor străine. Când sunt ascultate acasă, pe fundal, sunetele și ritmul limbii sunt absorbite în mod natural în timpul activităților zilnice, oferind expunerea continuă la engleză, care este cheia metodologiei Helen Doron.

Aplicație pentru suport învățare: