Romania
 • English teachers of childrenEnglish teachers of children
  Predați engleza alături de noi

  Deveniți profesor acreditat Helen Doron English – cei mai buni profesori din lume care predau engleza ca a doua limbă!

  Aflați mai multe
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 
Profesori FAQ

Profesori

Profesorii noștri sunt inima Helen Doron English

Suntem foarte mândri de profesorii noștri. Interacțiunea lor zilnică cu cursanţii dă viață metodei unice Helen Doron pentru învățarea limbii engleze ca a doua limbă.

Profesorii noștri aduc în lecţiile lor distracția, creativitatea și plăcerea de a învăța de care copiii sunt atât de apropiaţi. Sub îndrumarea acestora, învățarea limbii engleze devine o experiență încântătoare, care nu doar că le va fi utilă de-a lungul vieţii ci le va prilejui amintiri de neuitat pe care le vor preţui întotodeauna.

Profesorii Helen Doron English primesc o pregătire intensivă pentru a preda engleza copiilor prin această metodă. Odată certificaţi, aceștia se alătură unei rețele globale de elită a profesorilor Helen Doron English, dedicați să facă o schimbare pozitivă în educația cursanţilor lor.

Nu e o întâmplare că profesorii noștri sunt cei mai buni din lume.

Pregătirea lor este foarte riguroasă. 

Grupe mici

Cursurile pentru pregătirea profesorilor funcționează asemănător cu orele de engleză Helen Doron English. Acestea sunt amuzante, se desfășoară în grupuri mici, într-un mediu antrenant și sunt special concepute pentru a spori entuziasmul de a preda în rândul participanților.

Opțiunile cursurilor

În funcție de preferințele lor și de experiența anterioară în predat, candidații pot alege între cursurile Helen Doron English pentru vârste timpurii și cursurile Helen Doron English pentru adolescenți. Profesorii care au absolvit cursul de cinci zile pentru a preda engleza pentru copii au la dispoziție un seminar de două zile care se axează pe predarea limbii engleze pentru adolescenți.

Durata Cursurilor

Cursurile de engleză Helen Doron pentru copii și pentru adolescenți pe care candidaţii este necesar să le urmeze durează fiecare câte cinci zile. Fiecare curs este împărțit în două etape. Prima etapă constă în introducere și evaluare, cu durata de 2 zile. Candidații au șansa de a privi mai îndeaproape materialele și metodologia în timp ce un trainer evaluează participanții. După a doua zi, candidații aleși vor intra în cea de-a doua etapă care presupune o înțelegere mai aprofundată a metodologiei, demonstrații practice și teme scrise.

Cei care îi pregătesc pe profesorii HDE

Toți trainerii Helen Doron Early English sunt profesioniști, cu o competență dovedită și experiență vastă în predarea englezei prin metoda Helen Doron noilor profesori.

Absolvirea

Cursanții trebuie să îndeplinească cerințele cursului pentru a absolvi. Pe lângă orele de participare la curs este nevoie de minim o oră de pregătire în fiecare după-amiază pentru a pregăti lecția de a doua zi. Pentru a absolvi, candidații trebuie să promoveze probele practice și să pregătească un eseu.

Ce primesc absolvenții

Toți candidaţii absolvenți ce vor deveni profesori Helen Doron primesc kituri care includ cărți și CD-uri, ghiduri de predare, cartonașe și alte materiale auxiliare, instrumente de promovare și informații practice despre o afacere independentă. Cel mai important, absolvenții primesc diploma de profesor prin metoda Helen Doron English care le va permite să predea în peste 700 de centre Helen Doron din întreaga lume, sau să-și deschidă propriul studio Helen Doron.

Mărturiile profesorilor

 • “Sunt profesor Helen Doron English de 7 ani… Știam că vreau să predau o limbă străină copiilor, dar nu știam cum. Școala era rigidă și plictisitoare și la polul opus am descoperit această metodă minunată prin care copiii învățau jucându-se și simțindu-se bine. Încă mi se pare minunat!”

  Misha Ewell Opava, Profesor HDE, Cehia
 • ”Helen Doron English este astăzi în topul programelor din domeniu, nu numai datorită metodologiei sau a materialelor, dar în special datorită profesorilor profesioniști”!

  Helen Doron, fondator și CEO
 

 



Iți place să lucrezi cu copiii?
Vorbești excelent limba engleză?
Cauți o carieră independentă care să te împlinească?

 

Dacă ai răspuns ”da” la aceste întrebări, să fii profesor Helen Doron English poate fi cea mai bună alegere pe care o vei face vreodată în carieră.

Ca profesor Helen Doron English, te vei bucura de un program flexibil, satisfacție materială, profesională și de mândria de a face parte dintr-o comunitate internațională, respectabilă, de profesori Helen Doron English.

Îți oferim:
• O metodă consacrată de a preda engleza ca limbă străină copiilor de toate vârstele.
• Aproape 30 de ani de experiență în predarea limbii engleze ca limbă străină și pregătire pedagogică.
• Diferite modalități de angajare: fie ca liber-profesionist, fie angajat în cadrul unui centru.
• O diplomă Helen Doron English internațională care îți deschide oportunități în carieră oriunde în lume.
• Suport educațional de la sediul central prin accesarea materialelor educative de calitate, seminarii anuale și sesiuni de pregătire, canale de networking și un portal de informare extins.
• O carieră plină de satisfacții și șansa de a face o schimbare pozitivă în viața copiilor.

Căutăm oameni cu:
• O cunoaștere excelentă a limbii engleze vorbite și scrise.
• Experiență în predarea limbii engleze copiilor sau adolescenților.
• Diplomă universitară în domeniu.