Cursuri de limba engleză pentru copii

Există cursuri de limba engleză pentru copii distractive?

Helen Doron English este o franciză internațională care oferă cursuri de limba engleză pentru copii, la cele mai înalte standarde și cât mai aproape de realitatea Mileniului al III-lea.

În cadrul acestor cursuri, copiii nu vor întâlni noțiunea de plictiseală în vocabularul lor, ci vor beneficia de personaje, activități și cântece distractive. Această metodă de predare a limbii engleze este diferită de abordarea tradițională, prin care copiii stau în bănci și rezolvă exerciții din manual.

Vă întrebați, poate, cum reușim să transformăm ora aceea clasică de limba engleză în 60 de minute de divertisment?

Ei bine, tehnica tradițională folosită până acum, prin care copiii stau în bănci și rezolvă exercițiile din manual, este înlocuită de noi in ,,60 de minute de divertisment” menite să capteze atenția copilului. În acest timp, copiii asimilează limba engleză de zece ori mai repede, același vocabular, și chiar mai mult de atât. Tocmai din acest motiv, sălile noastre de curs nu au nici bănci, nici scaune.

Metoda noastră se bazează pe predarea limbii engleze ca limba nativă

La Helen Doron English, copiii asimilează limba engleză de zece ori mai repede prin intermediul unei îmbinări egale a activităților vizuale, auditive și kinestezice. Această metodă facilitează nu doar memorarea pe termen lung, ci și dobândirea capacităților de aplicare practică a noilor cunoștințe.

Conceptele de "repetitive hearing" și "positive reinforcement" sunt piloni importanți ai metodei de predare a limbii engleze la Helen Doron English

Prin “repetitive hearing“, se crează un mediu propice de receptare a informației, astfel încât copiii să poată asimila limba engleză la fel de repede și ușor ca atunci când învață limba română. În acest sens, părinții sunt rugați să aibă grijă ca zilnic, copiii lor să asculte materialele noastre audio – video acasă.

Prin “positive reinforcement“, se încurajează dorința copiilor de a descoperi mereu lucruri noi, iar profesorii lor au grijă ca fiecare copil să simtă că la final vor obține succesul.

Pe lângă toate acestea, mai avem și avantajul a peste 35 de ani de experiență internațională, în 38 de țări ale lumii

Helen Doron English are peste 35 de ani de experiență internațională în educație, în 38 de țări ale lumii, ceea ce le permite să fie mereu conectați cu cele mai recente tehnici, idei și studii din domeniul educației. Am primit numeroase premii, inclusiv The Global Mentorship Award și Best Children’s Education Franchise la Global Franchise Awards, precum și The Bronze Award la Stevie Awards.

În concluzie, răspunsul la întrebarea din titlu este cu siguranță DA! La Helen Doron English, copiii pot învăța limba engleză într-un mod distractiv și inovativ

Dacă doriți să experimentați această metodă de predare, vă așteptăm împreună cu copiii voștri la o lecție demo. Dacă sunteți antreprenor în căutarea unei afaceri de viitor, puteți deveni francizat Helen Doron English și să aduceți această metodă inovatoare în comunitatea voastră.

Mai multe despre noi și despre cursurile noastre de limba engleză pentru copii poți afla completând formularul nostru de contact.