Premiile Grupului Educațional Helen Doron

Grupul educațional Helen Doron a primit o serie de premii în ultimii ani, recunoscându-i-se excelența în educație, sprijinul în franciză, mentorat și leadership.

2019 – Cea mai bună franciză educațională pentru copii, premiu oferit de Global Franchise Magazine

Câștigătorul a fost selectat în funcție de o gamă largă de criterii: intențiile globale ale mărcii, relația promovată între francizor și francizat, modul în care marca este comercializată și modul în care compania a dezvoltat franciza la nivel internațional.

2020 – Premiul de Mentorat Global acordat de Global Franchise Magazine

Grupul Educațional Helen Doron este mândru să câștige, pentru a doua oară consecutiv, un prestigios premiu global de franciză, de data aceasta la categoria Mentorat, după câștigarea de anul anterior la categoria „Cea mai bună franciză educațională”.

2020 – Cea mai influentă femeie de afaceri în franciză: sprijin și mentorat

Suntem mândri să anunțăm că Helen Doron, CEO și fondator al Grupului Educațional Helen Doron, a fost aleasă drept a patra cea mai influentă femeie de afaceri în domeniul francizei 2020: Sprijin și mentorat.

2021 - The Global Mentorship Award awarded by Global Franchise Magazine

Revista Global Franchise a explicat modul în care judecătorii au ajuns la decizia de a alege Grupul Educațional Helen Doron, „2020 a fost un an în care francizorii și liderii nu au fost doar obligați să fie clari și comunicativi atunci când era vorba de direcția organizațiilor lor, dar sprijinul și abilitățile de mentorat au fost mai importante ca niciodată.

2021 - Premiul de bronz pentru „Cel mai valoros răspuns corporativ”

2021 – Premiul de bronz la categoria „Cel mai valoros răspuns corporativ” pentru „Suport global inspirator în timpul pandemiei COVID” de la Premiile Internaționale Stevie pentru femeile în afaceri.

Premiile pentru francizații Helen Doron

Vera Chub

Coordonator Național și Master Francizat Helen Doron în Odesa/Nykolayev, Ucraina,
a fost premiată „Femeia Anului” pentru realizările sale în afaceri de către Eurowoman – Forumul Internațional de Afaceri pentru Femei.

Danijela Haralović

Francizat Național Helen Doron pentru Croația,
a fost premiată de Ministerul Demografiei, Familiei, Tineretului și Politicii Sociale cu premiul „Angajatorul prieten pentru familie”, pentru munca depusă în crearea unei atmosfere prietenoase pentru angajații săi și familiile acestora.

Helen Doron Germania

Premiată 2 ani la rând „Cea mai bună școală de limbi străine din Germania pe baza materialelor de învățare, conținut al materialelor, eficacitate, serviciu, preț, conținut și recomandări. Helen Doron English este numărul 1!

Școala de limbi străine a anului

Barcelona, Spania, Premii de prestigiu