Eveniment Flashmob! Sâmbătă, 6 aprilie 2024, la Veranda Mall

Eveniment Flashmob

 

Eveniment Flashmob! Sâmbătă, 6 aprilie 2024, la ora 11.00, la Veranda Mall

 

Campania Helen Doron 2024 – Young Heroes on the Move!

Inspirată de Jocurile Olimpice și Paralimpice din 2024 care vor avea loc la Paris, Franța, în această vară, campania Helen Doron 2024 – Young Heroes on the Move! se concentrează pe importanța practicării sportului în mod regulat și a menținerii unui stil de viață sănătos și activ.

În conformitate cu metodologia Helen Doron, campania este orientată spre întărirea încrederii în sine a copiilor. Prin lecții tematice speciale și evenimente legate de sport, aceștia sunt încurajați să devină mai activi, deoarece oricine poate practica sport și își poate îmbunătăți abilitățile personale.

Ca și în cazul tuturor campaniilor globale Helen Doron, scopul este de a crea un efect de undă, în care ideile și valorile sunt internalizate și răspândite de la cursanți la părinți, profesori și francizați, inspirând întreaga comunitate.

Prin producerea de evenimente locale interesante și tematice ale campaniei Helen Doron în fiecare dintre centrele educaționale din cele 40 de țări, mesajul și valorile cheie sunt realizate, creând o schimbare reală în viața multor oameni.

Premiile în bani sunt sponsorizate de Helen Doron Educational Group și sunt donate unor organizații caritabile ce promovează sportul și un stil de viață sănătos, alese de primele trei centre câștigătoare.

Campaniile anterioare au inclus: Readers are Leaders, care a promovat alfabetizarea, Young Heroes, care s-a concentrat pe identificarea și găsirea de soluții pentru problemele locale și Hello My World, care s-a axat pe salvarea urangutanilor și a pădurilor tropicale.

 

Eveniment Flashmob! Un corp sănătos! O minte sănătoasă!

 

Campania „Young Heroes on the Move! se bazează pe faptul că un corp sănătos și activ îmbunătățește abilitățile mentale. Toate programele noastre includ mișcarea ca parte esențială a metodei și dorim să încurajăm copiii de toate vârstele să se simtă confortabil cu corpul lor.” explică Helen Doron, CEO al Grupului Educațional Helen Doron. „Pe baza succeselor campaniilor noastre globale anterioare, facem din nou apel la cursanții noștri din întreaga lume să-și folosească abilitățile pentru a-i ajuta pe ceilalți, de data aceasta să se însănătoșească, în timp ce le dăm putere altora să practice sport în mod regulat și să dezvolte și să mențină un stil de viață sănătos.”

Toate centrele educaționale de învățare a limbii engleze Helen Doron desfășoară lecții tematice special create pentru această campanie. De asemenea, am creat un videoclip muzical original cu coregrafie hip-hop, precum și un site web dedicat pentru a ajuta la promovarea valorilor și a cauzei campaniei.

 

Flashmob: Armonie, Mișcare și Veselie!

 

În cadrul campaniei, centrul educațional Helen Doron English București Moșilor va organiza un Flashmob la Veranda Mall, în colaborare cu partenerii noștri de la Ana Dance, utilizând melodia si coregrafia videoclipului “Let’s Dance, asociat campaniei Young Heroes on the Move! Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2024, la ora 11.00 și va fi filmat, încărcat pe site-ul dedicat campaniei și distribuit pe rețelele de socializare.

Campania Young Heroes on the Move! nu se limitează la cursanții Helen Doron English. Oricine dorește să se alăture acestei cauze nobile și să contribuie la promovarea sportului în întreaga lume este invitat să se alăture campaniei.

Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare!

 

More Than a Business. A Way of Life.

Partenerii noștrii: