Ziua Recunostintei la Centrul Helen Doron English Baia Mare

Dragi parinti,

Toamna aceasta, vom sarbatori impreuna ,,Thanksgiving Day” – ,,Ziua Recunostintei” la Centrul Helen Doron English Baia Mare!

Desi nu e o sarbatoare traditionala, ne-am propus ca, prin specificul activitatii noastre – invatarea limbii engleze- sa celebram aceasta zi si sa ne amintim ca avem multe motive pentru care sa fim recunoscatori, fiindca lucrurile bune si frumoase care se intampla in viata noastra, ne fac fericiti!

Pentru ca ne dorim sa avem o zi plina de ganduri bune, zambete, multumiri si positive vibes, va invitam, dragi parinti si dragi copii, sa participati la activitatile noastre, in limba engleza, ce vor cuprinde multe jocuri, cantece, dans si miscare, dupa metoda Helen Doron English.

In cadrul acestor activitati, copiii vor intelege importanta cuvantul ,,multumesc” si vor fi incurajati sa-si arate recunostinta ori de cate ori va fi necesar, atat in cadrul orelor, cat si in viata de zi cu zi.

Dragi parinti, cu totii stim ca recunostinta este esentiala pentru a trai o viata mai fericita, asadar, haideti sa-i invatam pe copiii nostri sa-si formeze aceasta deprindere inca de mici!

Va asteptam sambata, 25 noiembrie, de la ora 10.30 sau 12, cu multa distractie si voie buna in limba engleza!

Participarea este gratuita si se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani!

Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul sau sunati la nr. de telefon: 0722155015.

Găsiți un centru în apropiere

Formular Contact Baia Mare