Our News
07 Oct 2020

Un nou centru Helen Doron English în Alba Iulia!

În prezent, Helen Doron English este o franciză educațională internațională cu peste 1000 de centre de învățare în 35 de țări și este în continuă creștere. De peste 10 ani predăm limba engleză și în România, având 18 Centre Educaționale și 5 profesori independeți.

Am deschis un centru Helen Doron English și în Alba Iulia din dorința de a le oferi copiilor șansa de a învăța natural, ușor și distractiv limba engleză și pentru a răspunde nevoii părinților din acest oraș de a avea un partener în educarea și creșterea armonioasă a copiilor.

În peste 35 de ani de experiență în predarea limbii engleze copiilor am învățat că pentru a reuși într-o lume globalizată, aceștia au nevoie de mai mult decât limba engleză vorbită la nivel avansat, au nevoie de abilități și valori pentru viață: comunicarea, abilitățile de vorbire și de scriere, respectul pentru ceilalți, dezvoltarea logică, toate acestea sunt abilități și valori de care copilul va avea nevoie în viitor și pe care le va învăța în cadrul cursurilor Helen Doron English.

Copiii adoră să învețe în timp ce se joacă, de aceea noi respectăm această nevoie naturală și o folosim pentru a-i ajuta pe cursanții noștri să asimileze cunoștințe ușor, fără a realiza că învață. Cursurile se desfășoară în grupe mici de maximum 8 copii, ceea ce ne permite să acordăm atenție personalizată fiecărui copil și să-l încurajăm să vorbească spontan în limba engleză, fără teama de a greși.
Ne-am adaptat modul de predare la societatea modernă, de aceea învățarea nu se limitează la ora de curs, ci continuă acasă, cu ajutorul aplicațiilor și jocurilor în limba engleză la care cursanții noștri au acces. Portalul nostru, Kangi Club, este un loc magic în care copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 8 ani se joacă și învață să vorbească, să înțeleagă și să citească fluent în limba engleză. Cu ajutorul aplicației mobile, Helen Doron Stream, copiii pot asculta materialele audio indiferent de locul în care se află: în mașină, la masă, când se joacă sau când se pregătesc de baie, etc. Imersia în limba engleză este naturală, fără efort. Nu neglijăm nici nevoile adolescenților, le oferim șansa să asculte muzică bună, să vorbească cu cei din echipa noastră radio, Teen Buzz, și să exerseze limba engleză 24/7!

Ne găsiți în Alba Iulia, pe Strada Trandafirilor, nr. 16. Pentru a afla mai multe despre noi și pentru a trăi bucuria cu care copiii învață limba engleză, vă invităm să testați metoda noastră printr-o lecție demonstrativă GRATUITĂ! Înscrieri aici, sau la numărul de telefon: 0747156718.

Încearcă o lecție GRATUITĂ