Viitorul copilului dumneavoastră înseamnă comunicare fără bariere!

Cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat este absolut necesară copiilor de azi. Performanța academică și profesională presupune accesul constant la informație de ultimă oră în domenii diverse, aceasta fiind accesibilă în primul rând în limba engleză.

Helen Doron English oferă copiilor și adolescenților posibilitatea de a învăța engleza fără efort și cu rezultate remarcabile. De asemenea, învățarea cu Helen Doron English consolidează încrederea în sine, plăcerea de a socializa și de a aparține unui grup și curajul de a păși cu dreptul într-o lume globalizată, pregătiți să valorifice toate oportunitățile și să se bucure de succes.

Cursurile de engleză Helen Doron oferă copiilor un mediu plăcut și familiar, care facilitează învățarea limbii engleze prin activități îndrăgite de aceștia: cântece, dansuri, teatru, jocuri de rol, jocuri și concursuri atractive și lucru manual.

Centrul Helen Doron English Brașov organizează cursuri pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani. Aceste cursuri se desfășoară în grupe mici, astfel încât profesorul poate întreține o atmosferă relaxantă și motivantă, iar metoda noastră este orientată pe rezultate: copiii vor învăța în cel mai scurt timp să pronunțe corect în limba engleză, elemente de fonetică și gramatică, dar cel mai important, vor avea încrederea și plăcerea de a comunica în engleză.

Pentru a vă convinge de eficacitatea metodei Helen Doron English, completați formularul alăturat și veți fi invitat la o LECȚIE DEMONSTRATIVĂ GRATUITĂ, potrivită  vârstei copilului dumneavoastră.

English is freedom of choosing your future!

Găsiți un centru în apropiere

Lecții demo gratuite Brașov