Summer Fun Târgu-Mureș

Centrul Helen Doron English Târgu-Mures îi așteaptă și în acest an pe toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani la cursul de vară.  Pe parcursul unui modul de două săptămâni sau o lună, 4 ore pe zi, copiii vor fi implicați în activități distractive și educative, totul în limba engleză.

Cursul se va desfășura pe perioada 4 iulie – 12 august, de luni până vineri de la 9.00 la 13.00. Puteți opta pentru un modul de 2 săptămâni sau pentru o lună de curs. Locurile sunt limitate, în fiecare modul vor fi 3 grupe de maxim 10 copii de vârste similare. Iată ce module pot urma:

😎 Holiday Fun with Flupe (3-5 ani) – Copiii învață și exersează limba engleză cu ajutorul episoadelor animate din Fun with Flupe, o mulțime de jocuri distractive, cântece și activități creative de lucru manual. 

😎 Holiday Jump with Joey (6-10 ani) – Personajele ii vor introduce pe copii în lumea magică a literelor prin activități, jocuri, mișcare, distracție, cântece, totul în limba engleză. De asemenea vor învăța să citească prin jocurile și aplicația interactivă pe tabletă Helen Doron Read.

Cursul costă 390 lei/2 săptămâni sau 740 lei/lună. La fiecare program copiii vor primi materiale de curs care sunt incluse în preț. La înscriere se percepe un avans de 100 de lei pentru rezervarea locului. Frații beneficiază de reducere.

Detalii despre programul potrivit vârstei copilului si înscrieri se pot obtine la numărul de telefon: 0741 051 021, pe adresa de mail [email protected] sau completând formularul.

landing page summer

Înscriere Summer Fun Târgu Mureș