Summer Fun Bacău

imagine summer fun

Vine vara, vine vacanta mare!! Cum ar putea cei mici sa inceapa vacanta daca nu prin distractie! Invitam copiii cu varsta intre 4 si 9 ani sa ni se alature in luna iulie pentru a invata engleza prin jocuri, cantece si activitati creative alaturi de Flupe si Joey! Locurile sunt limitate dar distractia e garantata!

😎 Cursul Holiday Fun with Flupe se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani. Timp de doua saptamani, copiii vor asimila noi cuvinte alaturi de personajele lor preferate –Flupe, Paul si Granny Fix, vor invata cantece noi, vor face experimente si diverse activitati creative si, bineinteles vor avea jocuri in aer liber. Pe parcursul celor 4 ore petrecute la centru, vom vorbi doar in limba engleza. Taxa de curs este de 450 RON pentru 2 saptamani și include materialele de studiu (o carte si un CD) si o gustare.

😎 Cursul Holiday Jump with Joey a fost special conceput pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 9 ani si se adreseaza atat copiilor care urmeaza Cursul Jump with Joey, cat si copiilor din afara centrului care doresc sa invete limba engleza intr-un mod distractiv. Copiii vor avea activitati diversificate: lectii de engleza, jocuri, experimente, muzica, gatit si multe activitati in aer liber. Pe parcursul celor 4 ore petrecute la centru, vom vorbi doar in limba engleza. Taxa de curs este de 450 RON pentru 2 saptamani și include materialele de studiu (o carte si un CD) si o gustare.

Pentru informații și înscrieri, completați formularul!

Summer Fun Bacău