Summer Fun 2016

Înscrieți-vă copilul la școala de vară

Cursuri de vară în limba engleză la Helen Doron English Sibiu

Prin activități, jocuri și competiții, copiii vor dezvolta atât încrederea în sine și lucrul în echipă, cât și plăcerea pentru învățare, mișcare și sport.
Atelierele în aer liber și interior dezvoltă creativitatea și stârnesc curiozitatea copiilor pentru cunoașterea naturii și lumii înconjurătoare. Ei descoperă împreună specificul și tradițiile fiecărei țări prin prezentări, povestiri, lucru manual și artă, TOATE ÎN LIMBA ENGLEZĂ.
Programul nostru educațional este ideal pentru îmbunătățirea nivelului de conversație și fluența în limba engleză.
Cunoștințele și abilitățile asimilate în cadrul cursurilor de vară le oferă copiilor siguranța și confortul necesare pentru a se bucura de fiecare activitate la care ei participă.
Alimentându-le entuziasmul și pasiunea pentru cunoaștere și învățare, se naște o rețetă de succes pentru o copilărie sănătoasă:

Ne distrăm în timp ce învățăm! 🙂

imagine summer fun

Oferta de cursuri

  • Explore Our World with Paul (9+ ani) or Joey (6-8 ani)

    În cadrul acestui curs adaptat fiecărei grupe de vârstă  vom “călători” împreună în mai multe țări pentru a învăța despre culturi diferite și ceea ce le face speciale, dezvoltând cunoștințele și nivelul de conversație în limba engleză. Explorăm specificul și tradițiile fiecărei țări prin prezentări, povestiri, lucru manual și artă îmbinate cu competiții și jocuri în interior și aer liber,  TOATE ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

  • Let’s Step Forward in English with Joey (5-8 ani)

    Acest curs este conceput pentru a consolida bazele cunoștintelor de limba engleză ce vor fi aplicate pe tot parcursul zilei prin jocuri distractive, ateliere de lucru manual și competiții.
    Folosind metode inovative de deprindere a alfabetului, a sunetelor, a abilităţilor de scris şi citit prin diferite activităţi şi jocuri distractive, copiii dobândesc în acelaşi timp un vocabular bogat al limbii engleze.

Perioada de desfășurare:

😎 Explore Our World with Paul (9+ ani): 4 – 8 iulie

😎 Let’s Step Forward with Joey (6-8 ani): 11 – 15 iulie 

😎 Explore Our World with Joey (5-7 ani): 18 – 22 iulie

Orar:  Luni – Vineri   9:00 – 13:00

Opțional*

Distracția poate continua și între orele 13:30 – 16:30 alături de prietenii  de la Serious Fun care v-au pregătit o serie de activități în aer liber!

Preț:

270 Ron/săptămână  Program Scurt
230 Ron/săptămână Pachet ”Bring a Friend” (program scurt)
370 Ron/săptămână Program lung 
320 Ron/săptămână Pachet ”Bring a Friend” (program lung)

Oferta cursurilor, orarul și oferta de preț sunt disponibile doar în centrul Helen Doron English Sibiu.

* Locurile sunt limitate! Asigură-ți un loc până în 24 iunie!

Înscriere Summer Fun 2016