Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Teatrul, cântecul și dansul se împletesc la orele de engleză Helen Doron

Slovakia_-Karolína-Vytykačová-528x276

Karolína Vytykačová (Kaja) din Senec, Slovacia, s-a îndrăgostit de metoda Helen Doron în 2009, fiind profesor și a înscris-o pe fiica sa, Jasminka, la cursuri când avea doar 6 luni. Acum, la vârsta de 6 ani, Jasminka adoră limba engleză și se simte ca acasă la Helen Doron.

Kaja este mama singură și predă 12 lecții pe săptămână, traduce articolele blog Helen Doron, posterele și subtitrările în slovacă. Vocalistă într-o trupă rock, Kaja spune că metoda este ”complet diferită și are atât de multă muzică și dans! Am studiat slovacă și engleză, muzică și teatru. Sunt cântăreață și este perfect pentru mine. Nu mă pot imagina predând într-o școală publică, stând toată ziua într-o ținută formală și având 30 de elevi în clasă! În niciun caz!

Cu o experiență de 8 ani ca profesor Helen Doron English, Kaja încurajează orice părinte care nu a văzut o lecție Helen Doron să participe la o lecție demonstrativă  oferită de centrele educaționale din întreaga lume. ” Cuvintele nu pot descrie magia care se întâmplă acolo. Chiar și bebelușii își amintesc asta. Este minunat! Este complet diferit de sistemul din școlile publice.„

Ce i-ai spune cuiva care se gândește să devină profesor Helen Doron? ”Nu ezita! Dacă ții la timpul tău liber, îți place creativitatea și munca distractivă și nu vrei să-ți petreci întreaga zi predând, încearcă. Poți face  asta ca mamă sau fiind în concediu de maternitate (poți preda cursul Baby’s Best Start cu propriul bebeluș în locul unei păpuși). Nu va mai fi nevoie să mergi la cursurile de aerobic, acest job va suplini mișcarea!

Ador job-ul meu și mi-ar plăcea să rămân aici cât mai mult. Sunt una din fericitele care și-a găsit misiunea aici. Este o combinație de teatru, muzică și engleză pentru mine. Cel mai important, îmi petrec mai mult timp cu fiica mea și îi dau ocazia să învețe engleza de calitate într-un mod distractiv și creativ!”

Success_IMG_Kaja-and-Helen-3

Kaja with Helen Doron

Află cum poți deveni și tu profesor Helen Doron!