Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Shira, profesoară Helen Doron English

Success-Story-Shira-528px

Profesoara Helen Doron English, Shira Waldman, locuiește în Lavon, pe dealurile Galileii, în partea de Nord a Israelului. Energica mamă a patru copii cu vârste de 13, 11, 9 și 6 ani își găsește timp să aibă grijă de câinii fără adăpost, dar și de cei doi câini ai familiei.

Shira și soțul său, Eyal, sunt din Canada, prin urmare ei vorbesc atât engleză cât și ebraică acasă, iar Shira știe și limba franceză pe care a învățat-o când era la școală.

Shira a devenit interesată de metodologia Helen Doron acum mai bine de 5 ani, când cumnatul său a început să lucreze la sediul principal Helen Doron ca manager de conturi. Shira a hotărât să participe la cursurile de pregătire pentru profesori Helen Doron English după ce s-a informat mai bine despre metodă și despre companie, având și o licență în Psihologie și una în Educație Primară, ambele obținute în Canada. În prezent predă cursul Fun with Flupe pentru două grupe de copii: un grup de 3-4 ani și un altul de 4-5 ani.

Shira a explicat nenumăratele modalități prin care metoda Helen Doron se deosebește de metoda tradițională de a preda pe care ea a învățat-o la facultate. ”În primul rând, profesorii Helen Doron folosesc multe materiale care îi ajută pe copii să absoarbă concepte noi în timp ce interacționează cu vocabularul. Acest lucru se realizează prin cartonașe și obiecte 3D.

De exemplu, într-o lecție ei învață cuvântul ”trampoline” (trambulină). Mai întâi introduc cuvântul cu un cartonaș, apoi le arăt o trambulină reală în miniatură și toți copiii au ocazia să sară pe ea. În acest fel ei experimentează vocabularul într-un mod atât de amuzant și natural, încât înțeleg cu adevărat ceea ce învață. Acest mod de predare contrastează cu alte programe de limba engleză care folosesc metoda frontală, exerciții și caiete de activități. Elevii Helen Doron absorb limba engleză în aceeași manieră în care învață limba maternă, prin ascultare repetată, o tehnică unică, pe măsură ce sunt expuși la sunetele limbii care stabilesc conexiunile creierului necesare pentru a ne aminti materialul nou, fără efort. Fiecare cuvânt nou de vocabular este ascultat, experimentat, atins, iar în acest mod este mai ușor asimilat.”

Shira recomandă cursurile Helen Doron English atât în calitate de părinte, cât și de profesor. ” Cel mai important aspect pentru copiii mici este distracția. Copiii adoră să vină la cursuri și n-ar mai pleca acasă la sfârșitul orei. Cursurile sunt jucăușe și orientate pe copil, iar copiii nici nu realizează că învață, se simt bine că se află acolo. Copiii mici au o capacitate de concentrare foarte redusă, iar programele Helen Doron sunt special create pentru a le capta și a le reține atenția. Există mereu idei noi, combinate cu concepte revizuite care folosesc jocuri participative active. Este foarte satisfacator atât pentru elevi, cât și pentru profesorii  care sunt mereu surpsinși de cât de bine și cât de repede învață copiii lor limba engleză.

Care este sfatul ei pentru cei care doresc să devină profesori Helen Doron English?

”Este o oportunitate minunată! Este atât de distractiv și ador faptul că nu numai că predau limba engleză copiilor, ci le îmbogățesc viața într-un mod atât de pozitiv. Este un sentiment minunat  și mă întorc mereu cu un zâmbet pe față, la fel și copiii. Această carieră implică multă creativitate, ai șansa să creezi materiale educative, să dansezi, să cânți … Este satisfăcător în multe privințe.”

Află cum poți deveni profesor Helen Doron English!