Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Profesorul entuziast Helen Doron învață ceva nou în fiecare zi

Sanja-Stojsavljevic_528X297

Numele meu este Sanja Stojsavljevic și locuiesc în Zagreb, Croația. Am fost expusă la limba engleză încă de la o vârstă fragedă. Bunica mea a fost profesoară de limba engleză și a încercat mereu să includă engleza în conversațiile noastre curente. De-a lungul anilor am continuat să o învăț în diferite școli de limbi străine. Dragostea pentru limba engleză pe care bunica mea m-a ajutat să o dezvolt mă însoțește și în ziua de astăzi.

Lucrez pentru Helen Doron de patru ani. După ce am văzut un centru Helen Doron din apropierea mea, am decis să aplic pentru un loc de muncă pentru că m-am gândit că mi-ar plăcea să profesez acolo. Și am avut dreptate! Acum predau copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani.

Metoda Helen Doron este foarte diferită de alte cursuri de engleză din Croația. Experiența mea de predat anterioară Helen Doron m-a făcu să remarc câte beneficii aduce metodologia noastră în viața copiilor. Îi ajută să se exprime în multe feluri, nu numai verbal. Fiecare oră este diferită, mereu ne distrăm și învățăm ceva nou. Ei învață de la mine, iar eu am mereu ceva de învățat de la ei. Mă ajută să devin un profesor mai bun. Ascultându-le nevoile și observând modul în care reacționează la metodă, mă ajută să-mi îmbunătățesc abilitățile de predare. Sunt profesoara lor, dar în multe privințe și ei sunt profesorii mei.

Sunt adesea întrebată de familie și prieteni despre locul meu de muncă. Uneori aceștia sunt sceptici în ceea ce privește predarea limbii engleze copiilor foarte mici și tind să aibă prejudecăți. Răspunsul meu este același pentru toți: vino și asistă la una din orele noastre. După ce ai văzut ceea ce facem și ceea ce pot face copiii, nu vei mai avea alte întrebări.

Dacă te gândești să începi o carieră ca și profesor Helen Doron English, te asigur că acest loc de muncă îți va aduce multă bucurie și împlinire. Nu vei avea două zile identice și vei avea libertatea de a-ți exprima creativitatea. Cântatul, dansul, râsetele, sunt o parte importantă a fiecărei zile, iar tu vei pleca acasă fericit!