Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Învăţăm să dăruim şi ce este prietenia în timp ce învăţam engleza

Bojana-Vasiljević1200x628-e1485160174699

Bojana, în vârstă de 24 de ani a învăţat Limba şi Literatura Engleză la Universitatea Banjaluka din Republica Srpska, Bosnia Herţegovina. Soţul profesorei Helen Doron este inginer mecanic, iar acasă cuplul vorbeşte sârbă. De fapt, soţul a descoperit Helen Doron pentru ea. „A găsit reclama despre un centru de limba engleză care căuta profesor  pe internet. Am făcut nişte căutări despre Helen Doron şi am fost încântată de modul în care copiilor li se preda limba engleză.”

Acum Bojana este profesoară Helen Doron cu normă întreagă şi predă copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 8 ani. „Aceşti copii au realizat lucruri măreţe învăţând limba engleză. Au început să mi se adreseze în limba engleză fără a le cere asta, lucru care mă bucură mult. Aceştia adoră să vină la ore, iar abilităţile lor de limba engleză s-au îmbunătăţit considerabil.”

Bojana consideră că metoda Helen Doron este foarte diferită de modul în care limba engleză este predată în şcolile din ţara sa. „Cursanţii au libertatea de a se exprima în limba engleză fără teama că ar putea să facă o greşeală. Ei au oportunitatea de a vedea şi de a atinge ceea ce învaţă, în timp ce se distrează pe cinste! La polul opus, sistemul nostru de predare a limbii engleze în şcoli se bazează pe traducere şi citire, învăţarea vocabularului pe de rost, nu pe experimentare.

Le spun părinţilor care vor să-şi înscrie copiii la orele noastre că este o şansă să-ţi trimiţi copiii la Helen Doron English deoarece copiii nu învaţă numai engleza în centrul nostru, dar şi importanţa prieteniei şi a dăruirii.”

Celor care se gândesc să înceapă o carieră ca profesor Helen Doron English, Bojana le recomandă acest lucru din toată inima. „Încercaţi! Merită pe deplin. Satisfacţia este nepreţuită. Momentele pe care le petreceţi cu copiii este ceva ce nu veţi găsi în alte job-uri. Fiecare oră este diferită, chiar dacă aveţi acelaşi plan de lecţie, pentru că fiecare grup de copii este diferit. Nu vă veţi plictisi şi nu vă veţi sătura de acest job; îl veţi îndrăgi din ce în ce mai mult. Ador să lucrez la Centrul Helen Doron din Banjaluka. Chiar este o experienţă minunată şi sper să continuu să lucrez aici cât mai mult. „

Află şi tu cum poţi deveni profesor Helen Doron!