Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Optsprezece ani de predare a limbii engleze prin metoda Helen Doron pentru peste 4000 de copii!

marie_biton_israel_528px

Marie, născută în Marea Britanie, s-a mutat în Israel când avea doar 19 ani și a muncit în industria import-export. În prezent, locuiește în Rishon Lezion, lângă Tel Aviv și cele trei fiice ale ei, acum de 23, 18 și 15 ani au crescut în familia Helen Doron English. Familia este bilingvă. ”Acasă vorbim atât engleză, cât și ebraică. Când copiii erau mici vorbeam mai mult în engleză.”

După nașterea celei de-a doua fete, Marie a auzit de Helen Doron. ”Prietena mea mi-a povestit despre metodologie, am căutat mai multe informații, am urmat cursul de pregătire și nu am mai privit înapoi!” 18 ani mai târziu, Marie predă tuturor categoriilor de vârstă: ”În 18 ani am predat limba engleză pentru 4000 de copii!”

Au avut loc multe schimbări și evoluții în companie în ultimii 18 ani. ”Am multă experiență ca profesor și îmi face plăcere să lucrez prin această metodă. Sunt foarte mulțumită de progresul tehnologic pe care compania l-a făcut. Ador Helen Doron Song Club, canalul Youtube, Kangi Club și materialele descărcabile. Le arăt cursanților și părinților Song Club pe telefonul meu și le recomand să îl aibă mereu în secțiunea favorite din tableta copiilor. De asemenea, le reamintesc mereu de Kangi Club, portalul nostru de jocuri online. Toate aplicațiile cu jocuri și cântece sunt unelte minunate prin care copiii pot continua învățarea acasă!”

De ce se bucură Marie de cariera ei la Helen Doron atât de mult? ”Cursanții meu îmi oferă multă  satisfacție profesională. Mă simt cu adevărat binecuvântată că pot face ceea ce iubesc. Dacă cineva m-ar întreba de ce să aleagă să predea prin metoda noastră, i-aș răspunde că este o metodă croită pe măsura copiilor de orice vârstă și orice nivel. Planurile de lecție și ideile, jocurile și materialele, le avem pe toate la dispoziție. Avem la dispoziție suport online de la alți profesori, seminarii constante și multe noutăți în domeniu. Profesorul trebuie să aibă doar de energie, o imaginație bogată și dragoste pentru copii. Avem chiar și un câștig bun și ore flexibile de lucru!”

Deveniți profesor Helen Doron!