Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Micuțul italian vorbește limba engleză asemeni unui nativ datorită Helen Doron

arcidiacono-family-italy-big

Stefania, femeie de afaceri in industria hainelor și soțul său, Antonio, care lucrează în Ministerul Apărării, locuiesc in Castel di Lama, în provincia Ascoli Pisceno, Italia. Ei l-au înscris pe fiul lor, Cristian la primul curs Helen Doron English când avea trei ani și jumătate. Cristian a văzut deja beneficiile următoarelor cursuri: Fun with Flupe, More Fun with Flupe și Jump with Joey, iar acum, la vârsta de șapte ani, este în al patrulea an la Helen Doron și urmează modulul More Jump with Joey.

Stefania ne-a vorbit despre Cristian, despre personalitatea și progresul lui. În mod firesc, a comparat nivelul actual de limba engleză al fiului său cu cel al colegilor. ”Cristian este un copil foarte curios și plin de viață, iar uneori este chiar nerăbdător. Este mereu dornic să învețe și să descopere lucruri noi. Astfel am observat că această experiență i-a atras atenția. Sunt mulțumită de progresul lui. Pronunția lui s-a îmbunătățit atât de mult încât parcă vorbește asemeni unui nativ. Simt că pronunția lui este mult diferită de a mea, care este la nivel de școală. La școală eram bună la scris în limba engleză, dar nu și la a o vorbi. Am realizat acest lucru abia când am plecat să muncesc în străinătate. Engleza lui Cristian, pe de altă parte, este activă. Răspunde la orice întrebare în limba engleză, are un vocabular foarte vast.”

Anul acesta Cristian abia a început modului More Jump with Joey și folosește Carte de Activități care introduce elemente de citit și scris. ”Un copil este asemeni unui burete, absoarbe totul. Cred că dacă un copil începe să învețe limba engleză abia la nouă sau zece ani, nu mai are același efect. Tranziția la citit și scris, după trei ani de studiu pare complet firească. Acum Cristian începe să și scrie în engleză. Aceasta este ordinea firească: mai întâi copiii învață să vorbească, apoi să scrie. La școală acest proces se desfășoară adesea invers.”

cristian-mfwf-lesson-768x576

Familia a găsit Helen Doron când căuta cursuri de engleză pentru copilul lor: ”Soțul meu căuta un curs de engleză pentru Cristian, care atunci avea trei ani. Am participat la lecția demonstrativă și am văzut imediat că el este liniștit, se simte confortabil și reacționează pozitiv, iar aceste aspecte m-au convins. Aș recomanda această experiență și altor părinți. Când îl duc la cursurile de engleză îl aștept de obicei în sala de așteptare până termină ora, dar nu mă deranjează pentru că este o atmosferă plăcută, ca și în cadrul unei familii.”

Mândra mămică continuă: ” Engleza este foarte importantă nu numai pentru călătorii și muncă, dar și pentru dezvoltarea mentală, deoarece învățarea unei limbi străine te învață un alt mod de a trăi și de a gândi. În timpul săptămânii Cristian participă și la alte activități după-amiaza și deși interesele și obiceiurile lui s-au schimbat de-a lungul anilor, el continuă să iubească limba engleză. Dacă lipsește de la o lecție din cauza răcelii este foarte supărat. În ultimii patru ani, eu și soțul meu am făcut o investiție pentru viitor, indiferent de ceea ce va alege Cristian să facă într-o zi.” Mai mult, după spusele Stefaniei, în Italia limba engleză nu este încă considerată prima opțiune pentru învățarea unei limbi străine. ”Ar trebui să fie mai importantă. Mulți oameni o descoperă la școală prin lecții de gramatiă și exerciții de scris și cam la asta se reduce. Dar apoi dacă călătorești sau trebuie să muncești în străinătate, te simți inconfortabil să te exprimi, te simti ca un pește pe uscat.”

Iată ce crede Stefania despre metoda Helen Doron English: ”Părerea mea este că ceea ce funcționează cel mai bine la această metodă sunt jocurile. De obicei, la școală copilul stă într-o bancă, posibil după alte două ore în care a învățat altă disciplină și nu se poate bucura de lecție. Nu spun că engleza învățată la școală nu este importantă, dar pentru a învăța cu adevărat, trebuie să te joci și să fii activ. Metoda Helen Doron are jocuri: te miști, cânți și înveți – este o modalitate diferită de a învăța. Există atât de multe activități variate și interesante: ascultarea în fundal a cântecelor de la cursuri, acasă, urmărrea episoadelor și evenimentele organizate în centre, precum Halloween, la care copiii muncesc la diferite proiecte care le dezvoltă motricitatea fină.

Grupele mici sunt un alt aspect care îmi dă încredere în metodă: relația cu colegii alături de care a început această călătorie are o fundație solidă tocmai datorită faptului că sunt mai puțini în grupă și activitățile nu scapă de sub control. Totul este foarte bine organizat și se acordă multă atenție detaliilor.

Găsește un centru în apropiere!