Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Învățarea limbii engleze este distractivă și eficientă la Helen Doron

Dimitru-Family-1000x528-e1471847571697

Anca și Ciprian Dumitru, ingineri de profesie, locuiesc în Constanța și sunt mândrii părinți a doi cursanți Helen Doron English: Andrei, 8 ani și Ștefania, 6 ani.

Anca spune că deși familia vorbește numai în română casă, ”încearcă să exerseze limba engleză în weekend-uri cu copiii.” Aceasta afirmă că și-ar fi dorit să fi învățat engleza de la o vârstă fragedă, nu la maturitate când a devenit esențială pentru creșterea sa profesională. „Nu am învățat limba engleză la școală, dar a existat un punct de cotitură în cariera mea când învățarea acestei limbi a devenit necesară. Am luat niște ore, dar mi-a fost mult mai greu să învăț decât le este copiilor mei care învață de mici, într-un mod plăcut, cu metoda Helen Doron.”

Atât Andrei, cât și Ștefania au învățat la Helen Doron de un an și jumătate și vor continua cursurile după vacanța de vară. Întreaga familie este mulțumită de metodologie și de atmosfera din Centrul Educațional: ”Suntem foarte mulțumiți de ore. Când au început cursurile, copiii nu știau engleză aproape deloc, iar acum pot construi propoziții și au un vocabular foarte bogat. Orele sunt foarte distractive pentru copii pentru că mediul de învățare este plăcut și stimulant. Ei comunică bine în engleză, iar pronunția lor este mult mai bună decât a prietenilor care nu participă la cursurile Helen Doron.”

Familia consideră unele aplicații Helen Doron foarte folositoare pentru învățarea acasă, într-un mod distractiv: ”Ne place în mod special aplicația Magic Wand și cărțile pentru că sunt foarte distractive. Andrei a descoperit de curând și Helen Doron Radio și mă aștept ca în următorii ani să fie mai atras să asculte pentru perioade mai lungi de timp, la căști.”

Anca conchide cu entuziasm: ”Am întâlnit oameni minunați la Centrul Educațional Helen Doron și îmi voi trimite în continuare copiii aici. Recomand Helen Doron tuturor prietenilor pentru că a fost cea mai bună alegere pentru copiii mei. Vrem să le mulțumim în mod special profesoarelor pentru munca minunată pe care o fac cu copiii noștri.”

Găsiți un centru în apropiere!