Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Francizata slovacă se bucură de beneficii din ambele perspective

Ingrid Buják se trage din Galanta, Slovacia, oraș bilingv în care se vorbește atât slovacă, cât și maghiară. Îți iubește cariera alături de Helen Doron și a găsit metodologia online, potrivindu-se perfect cu așteptările sale. A început ca profesor și a devenit francizat în 2011, găsind balanța dintre cele două lumi. ”Predatul îmi hrănește creativitatea și ador să văd cum învață copiii într-un mod distractiv. Pe de altă parte, pot să pun în aplicare calificările mele manageriale administrând centrul și să conduc și să motivez echipa de profesori.”

Este foarte entuziasmată de eficacitatea Metodei Helen Doron. ”Copiii care au început să învețe alături de noi la vârsta de 4-5 ani vorbesc fluent, au certificate Cambridge care le atestă cunoștințele. Pregătim cursanții pentru examenele Cambridge de șase ani deja, iar rezultatele lor sunt mereu uimitoare. Îmi place că metoda este jucăușă, copiii deprind limba ușor și se bucură de întreg procesul de învățare. Orele sunt distractive, iar încurajarea este nelipsită. Predăm copiilor mai mult decât limba engleză, îi invățăm valori importante de viață.”

Mesajul ei pentru părinții care vor să-și înscrie copiii la Helen Doron este: ” Trăim într-o lume multiculturală, cu cât vorbesc mai multe limbi, cu atât mai bine pentru copii. Dați-le o șansă să învețe o nouă limbă într-un mod ușor, natural, fără a realiza că învață, distrându-se cu adevărat.”