Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Familia Lopez din Spania iubește Helen Doron English

Lopez_Spain_528px

Familia Lopez din Almeria, Spania, este o mare susținătoare a învățării limbii engleze de la o vârstă fragedă și fani declarați ai Helen Doron English!

Să cunoaștem familia: Rafael este fermier, Cecelia este ajutor la un birou notarial, iar copiii lor, Jimena de 6 ani și Alonso, de 3 ani, sunt ambii cursanți Helen Doron, începând cursurile încă de la vârsta de 1 an.

Rafael ne-a spus că familia vorbește spaniolă acasă, dar simte că și cunoștințele sale de limba engleză se îmbunătățesc pe măsură ce învață noțiuni noi de la copii. ”Copiii sunt încurajați să asculte DVD-urile în timp ce fac baie sau înainte de a adormi, iar eu aud cuvinte pe care nu le știam înainte. Văd  acest lucru ca pe un cadou de neprețuit pentru copiii mei. Mai mult, simt că aceștia sunt ”pe mâini bune” pentru că eu cred cu adevărat în metodă.  Văd că funcționează cu adevărat și că putem beneficia de ea atât eu cât și soția mea. ”

Mândrul tată a observat că este o diferență mare în nivelul de limba engleză vorbită pe care copiii săi îl au comparativ cu prietenii lor care nu participă la cursurile Helen Doron. ”Se vede că se simt în largul lor pentru că abia așteaptă să participe la cursuri. Ei nu simt că învață pentru că se distrează și fac totul cu plăcere.”

Părinții lui Jimena și ai lui Alonso cred că este foarte important să poți să comunici bine în limba engleză în țara lor. ”Era important să știm bine engleză când eram noi la școală, dar acum este o necesitate, într-o lume globalizată, cu multe provocări și cu o competiție mare. Pentru a putea comunica cu oameni din întreaga lume, dar și pentru a găsi un loc bun de muncă, trebuie să stăpânești foarte bine limba engleză.”

Află mai multe despre Helen Doron English!