Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Familia Conti din Toscana, Italia

Conti_Italy_528px

Familia Conti locuiește în ținutul vinului Chianti, în Toscana, Italia. Serena lucrează în departamentul de logistică al companiei internaționale Swiss, iar Marco este manager în ingineria logisticii, într-o companie italiană. Nicole are 7 ani și urmează cursurile Helen Doron încă de la vârsta de 3 ani. A urmat modulele Fun with Flupe, Didi the Dragon, Polly the Collie, More Fun with Flupe, iar acum se bucură de modulul Jump with Joey. A avut oportunitatea de a experimenta atât cursurile în grup restrâns, cât și într-un grup mai mare, la grădiniță (Didi the Dragon și Polly the Collie), mulțumită cooperării speciale dintre Helen Doron și grădinița ei.

Elettra, care va împlini 2 ani în iulie, nu este încă oficial înscrisă la cursurile Helen Doron, dar asemeni altor frați mai mici ai cursanților Helen Doron, ”ea cântă și dansează mult de fiecare dată când sora sa ascultă sau urmărește episoadele din Jump with Joey acasă!” povestește tatăl său.

Marco ne-a spus că expunerea lor la limba engleză este mai degrabă limitată. ”Acasă vorbim italiană și nu avem multe oportunități de a vorbi în alte limbi, cu excepția momentelor în care întâlnim turiști care doresc informații.”

Părinții lui Nicole sunt foarte mulțumiți de metodologia Helen Doron și de rezultate. ”Ne place această metodă care este destul de diferită de metodele tradiționale de a învăța limba engleză, preferată de obicei în școlile italiene. Personal, îmi place importanța ascultării episoadelor și cântecelor acasă, în fundal (chiar dacă reprezintă un efort pentru părinți), pentru că este o modalitate foarte bună de a-l învăța pe copil pronunția corectă a limbii engleze.”

Marco explică în ce fel diferă metodologia Helen Doron de felul în care se predă engleza în școlile italiene. ”Orele tradiționale de limba engleză în Italia se concentrează pe engleza scrisă și pe reguli de gramatică mai mult decât pe vocabular și pe limba engleză vorbită și au o abordare scolastică. Totuși, dacă ne gândim la modul în care bebelușii învăță limba maternă, realizăm că la început aceștia îi ascultă pe adulți vorbind, apoi încep să vorbească și abia când merg la școală învață să scrie. Metoda Helen Doron se concentrează pe distracție și jocuri și cred că acestea ajută la captarea atenției pe măsură ce învață o nouă limbă jucându-se și distrându-se alături de prietenii lor. Nivelul de engleză a lui Nicole este mult mai bun decât al colegilor care nu participă la cursurile Hele Doron, mă refer în special la pronunție și înțelegere.”

Familia Conti realizează importanța învățării limbii engleze cu plăcere: ”Nicole se bucură de timpul petrecut alături de colegii și de profesoara ei. Este fericită să meargă la ore în fiecare luni după-amiaza pentru că simte că este o ocazie de a se distra, iar acest aspect este foarte important pentru a-i ajuta pe copii să învețe. ”

În Italia, la fel ca în majoritatea altor țări din lume, este important să fii capabil să comunici bine în engleză. ”În societatea noastră este foarte important să cunoști limba engleză pentru 2 motive:

 1. din punct de vedere cultural, cunoașterea limbii engleze îți permite să călătorești în toată lumea, să cunoști oameni din diferite medii și să cunoști diferite moduri de viață, lucruri foarte importante pentru creșterea personală;
 2. este de asemenea importantă cunoașterea limbii engleze pentru viitorul copiilor, când își vor finaliza studiile și vor începe să muncească. Companiile devin din ce în ce mai internaționale, iar o cunoaștere bună a limbii engleze poate deschide multe uși în afaceri.

Găsiți un Centru Helen Doron English în apropiere!