Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Cum se construiește stima de sine și încrederea în grupuri mici

MF-Harisa-Haznadar-528X276-03

Vesela și entuziasta francizată și profesoară Helen Doron English povestește despre experiența Helen Doron:

”Sunt din Sarajevo, Bosnia Herțegovina și am o soră geamănă, dar și o soră mai mare. Ambele au decis să-și caute fericirea în Statele Unite ale Americii. Sora mea mai mare are un doctorat în Genetică și locuiește și muncește în Washington D.C. , în timp ce sora mea geamănă, Adisa, îşi termină studiile doctorale în Pshilogie Clinică și Sport în Carolina de Nord. După ce am finalizat Masterul în Istoria Artei în Republica Cehă, m-am întors în țară pentru a-mi croi un drum în viață aici.

Tatăl meu este inginer electronist, iar mama este economistă și ne-au învățat mereu că educația este adevărata cheie spre împlinirea viselor și dorințelor și dacă ne propunem ceva, vom reuși cu siguranță!

Vorbim bosniacă cu părinții acasă, dar eu și surorile meu vorbim una cu cealaltă în engleză. Am fost profesor activ Helen Doron 2 ani de zile înainte de a lua decizia de a deveni francizat Helen Doron. Îmi place că pot fi și profesor și francizat în același timp pentru că am libertatea de a crea cele mai bune condiții pentru angajații/profesorii/ părinții și copiii noștri.

Am predat Limba Engleză, deci pot să compar metodele standard de predare cu metoda Helen Doron. Metoda Helen Doron este unică, noi folosim materiale audio, vizuale și aspecte creative. Fiecare profesor are șansa de a fi creativ și are libertatea de a crea un mediu educațional plăcut, unde copiii adoră să vină pentru că aici sunt mereu pe primul loc. Spre deosebire de alte metode folosite în general pentru a preda o limbă străină, bazate pe memorarea cuvintelor și pe gramatică, cu metoda noastră, copiii nu simt că învață, absorbind limba engleză natural, prin jocuri și distracție.”

Harisa explică cu entuziasm de ce părinții ar trebui să-și trimită copiii la cursurile Helen Doron English. ” Nu este niciodată prea devreme sau prea târziu ca un copil să înceapă să învețe limba engleză. În centrele noastre educaționale, unde grupurile sunt mici, lucrăm la stima de sine a copilului în timp ce îl încurajăm să-și dezvolte creativitatea și abilitățile lingvistice și motorii. Profesorii au o abordare individuală: ascultă ceea ce are copilul de spus, (în engleză, bineînțeles) și este pregătit să adopte ideile minunate pe care le are copilul dumneavoastră în clasă!”

Aflați mai multe despre oportunitatea de a dechide o franciză Helen Doron!