Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Copiii din familia Vassilev din Bulgaria se distrează învățând engleza cu Helen Doron

Success_PARENT_Vassilev_Bulgaria-528px

Stefan Vassilev, consultant în inginerie și soția sa, expert financiar, locuiesc în Sofia, Bulgaria, alături de fiicele lor, Vyara, 3 ani și jumătate și Raya, 5 ani și jumătate.

Ambele fete au început cursurile Helen Doron Engish la vârsta de 1 an, povestește Stefan: ” Pentru mine și pentru soția mea este foarte important să le oferim copiilor noștri oportunitatea de a învăța limba engleză de la o vârstă fragedă, când nu au și alte greutăți.” Deși limba lor nativă este bulgara, părinții vorbesc adesea acasă în engleză, fiind o practică bună pentru toată familia.

Părinții sunt foarte încântați de toată experiența Helen Doron. ”Suntem foarte fericiți/satisfăcuți de programele Helen Doron și în special de reprezentantul local, doamna Albena Zahmanova. Este o femeie foarte drăguță și prietenoasă care găsește mereu o cale de a satisface toți copiii și părinții care au, bineînțeles, cerințe și dorințe diferite. Toți profesorii Helen Doron care lucrează cu copiii noștri sunt foarte amabili, atenți și foarte bine pregătiți.

Nivelul de limba engleză al copiilor noștri este foarte ridicat comparativ cu cel al colegilor, deoarece în Bulgaria învățarea unei limbi străine de la o vârstă timpurie nu este ceva obișnuit. Suntem norocoși să avem șansa de ne trimite copiii la Helen Doron. De când Bulgaria a intrat în Uniunea Europeană engleza este limbă oficială și ar trebui să devină o a doua limbă în care să fim cu toții fluenți. Învățarea limbrii engleze le oferă copiilor mai multe oportunități de comunicare și posibilitatea de a crea contacte peste tot în lume.”

Stefan ne mărturisește de ce crede că metoda Helen Doron a fost cea mai bună alegere și de ce a preferat-o în locul competiției. ”Există multe tipuri de Școli de Limba Engleză, diferite cursuri, iar unele sunt destul de bune, dar foarte puține predau copiilor atât de mici, de aceea metoda Helen Doron este atât de specială și eficientă. Copiii se bucură să participe la ore și nu simt că merg la școală pentru că se distrează și se joacă. Ei nu simt că învață. ”

Fetele abia așteaptă să meargă la cursurile Helen Doron English. ”În fiecare săptămână întreabă același lucru: Ce zi e azi? E miercuri? Cursurile lor sunt miercuri și abia așteptă următoarea lecție.”

Ce apreciază fetele cel mai mult din cursurile Helen Doron? ”Cântecele și dansurile sunt cele mai apreciate, dar și recompensele de la finalul lecțiilor (sub formă de ștampile și etichete) pentru bună purtare și noțiunile învățate. Se simt mândre când primesc premii.”

Găsește un centru în apropiere!

Află mai multe