Splash into English

Cursurile de vară oraganizate la Centrul Helen Doron Oradea1 sunt deja cunoscute copiilor orădeni!

Vara aceasta,între 4 iulie – 12 august așteptăm toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani la o nouă ediție a programului Splash into English!

Vă oferim 6 module,în total 6 săptămâni de imersie în limba engleză,4 ore pe zi, de luni până vineri de la 9.00 la 13.00 prin intermediul activităților distractive dar și educative, totul în limba engleză. Opțional puteți beneficia și de cursul de inot care va avea loc după programul de engleză,între 13:30-14:30, la care copiii vor fi însoțiți de cadrele noastre didactice. Taxa pentru acest curs se va anunța ulterior.

Locurile sunt limitate, în fiecare modul vor fi 2 grupe de maxim 12 copii de vârste similare. Programul din această vară arată în felul următor:

😎 Holiday Fun with Flupe – 3 – 5 ani – Pe parcursul a 3 module de câte 2 săptămâni Flupe,Granny Fix și Paul te invită într-o aventură plină de jocuri distractive, cântece, activități creative și experimente.
😎 Holiday Jump with Joey -6-9 ani– Dacă ai ajuns deja la școală cu siguranță ai făcut primii pași în lumea magică a literelor.Aceste 2 module alături de Millie, Paul și curiosul pui de cangur, Joey, te vor purta în universul literelor din limba engleză prin activități, jocuri, mișcare, distracție, cântece.
😎 Fun Grammar – 9 – 12 ani – Lumea este de părere că gramatica nu este pe lista favoritelor când vine vorba de a învăța o limbă străină. Însă, parcurgând modulul Fun Grammar cu siguranță vei deveni un Fan al limbii engleze iar examenele devin o joacă!
Se vor parcurge temele principale necesare claselor III – V.
Acest modul va avea loc între 4 iulie – 29 iulie, zilnic, de luni până vineri între orele 16:30-18:30.
Cursul costă 300RON/2 săptămâni și 550RON/lună.

Cursurile Holiday Fun with Flupe și Holiday Jump with Joey costă 390 lei/2 săptămâni sau 750 lei/lună. La fiecare program copiii vor primi materiale de curs care sunt incluse în preț.

Locurile sunt limitate. Inscrierile au loc până în data de 15 iunie. La înscriere se percepe un avans de 100 de lei pentru rezervarea locului. Frații beneficiază de reducere 15%.

Detalii despre programul potrivit vârstei copilului si înscrieri se pot obtine la numărul de telefon: 0744 17 38 38, pe adresa de mail [email protected] sau la sediul nostru, pe strada Padis nr.27, de luni până vineri între orele 10.00 – 20.00.

Înscriere Curs de vară/ Splash into English