Recenzii

No Title

November 11, 2020

Andreea participa de aproape 2 ani, deja suntem într-o rutina. Se vede ca va implicati și încercați sa faceți totul foarte bine. Va recomandam cu drag!!

Dan Gherghina

No Title

November 6, 2020

Atat Ava cat si Adam s-au simtit foarte bine din prima clipa cand au pasit in centru. Intreg personalul este primitor si cald, cadrele didactice carismatice, rabdatoare, stiu sa se faca indragite de copii iar informatiile transmise se lipesc pur si simplu de ei. Amandoi copiii au inceput sa vina la centru de la 9 respectiv 10 luni si nu pot sa va spun cate au invatat, fara sa fie o invatare clasica, propriu-zisa, perceputa de ei ca o joaca insa cu informatii solide si un vocabular bogat dobandite. Multumim!

Luca Gabriela

No Title

November 4, 2020

Fetita mea e doar in primul an dar pare sa i placa tot ce se intampla acolo! Speram sa invete cat mai multe si avem incredere in acest sistem!

Pausescu Mirela

No Title

November 4, 2020

Recomand cu drag, oameni minunati si bine pregătiți, băiețelul meu merge cu drag, de aproximativ 2 ani si chiar se vad rezultate. Multumim, Helen Doron!!!

Piază Adriana

No Title

November 4, 2020

Am copiii de 7 ani la Helen Doron. Sunt f multumita de cum au decurs lucrurile…cum si-au insusit notiunile elementare care ii ajuta acum sa construiasca mai departe. Pronuntia este f clara. Metoda de lucru cu copiii este super. Multumesc mult ptr tot.

Mariana

No Title

November 3, 2020

Fetița noastră este încântată de cursurile Helen Doron pe care le frecventează de 4 ani, iar noi, părinții, suntem foarte mulțumiți de evoluția ei. Are 10 ani și vorbește fluent engleza, iar accentul este excelent. Personalul este minunat. Recomandăm cu drag cursurile Helen Doron.

Ada

No Title

November 3, 2020

L-am înscris pe băiețelul meu la primul curs Helen Doron la vârsta de 6 luni. A învățat limba engleză fără să depună efort, prin joc, muzică, rime, dans. Acum, la 11 ani, metoda Helen Doron este încă preferata lui, chiar și când s-au organizat cursurile online. În prezent urmează cursul Paul Ward’s Adventures.

Simona

No Title

November 3, 2020

Copilul nostru aici a găsit un mediu prietenos și modern de învățare a limbii engleze. Merge cu placere de fiecare data. Teacher is cool! ❤️

Mazăre elena

No Title

November 3, 2020

Recomand cu mare drag! Ne simțit minunat la cursuri, am întâlnit doar oameni minunați.

Anamaria Dincă

No Title

November 3, 2020

Ador centrul nostru! E ca o familie mica! Toti sunt foarte prietenosi si stiu totul despre fiecare din copii. Numele copilului nu e obosnuit, dar niciodata nimeni nu a uitat pronuntarea corecta, ceea ce e foarte important pentru noi. Fiul meu cand a venit nu vorbea bine nici o limba, dar a inceput sa spuna propozitii anume in engleza. In scurt timp venim si cu cea mica. Sunt foarte bucuroasa ca v-am gasit si sper ca situatia cu Covid nu va produce dificultati pentru Helen Doron.

Olga Lucasciuc

Scrie un review despre centrul nostru

Write a review about our learning centre

Încearcă o lecție GRATUITĂ