Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Incarcă un videoclip si salvează urangutanii

Prin inițiativa ”Hello My World!” Grupul Educațional Helen Doron donează câte un euro pentru fiecare videoclip urcat de către copiii din întreaga lume.  Campania se axează pe protejarea și conservarea urangutanilor și a mediului lor înconjurător, pe coștientizarea pericolului în care se află aceștia și pe ajutarea urangutanilor orfani de a face tranziția înapoi în pădurile tropicale.
”Hello My World!” este o campanie socială și educațională inițiată de Grupul Educațional Helen Doron pentru a marca aniversarea a 30 de ani de existență Helen Doron English. Până acum aproape 2000 de videoclipuri ale copiilor din 27 de țări au fost urcate pe platformă. Fiecare copil explică în limba engleză de ce este important să salvăm urangutanii și să protejăm pădurile tropicale.

Hello My World
Inițiativa a atras atenția și cooperarea mai multor organizații și fundații care se ocupă de salvarea primatelor inteligente. Fondatoarea și directorul executiv Helen Doron explică: ”Prin încurajarea copiilor să vorbească limba engleză le oferim o cale de a comunica unii cu alții și de a stabili noi relații. Această limbă pe care o au în comun are o valoare imensă pentru că îi unește într-un singur glas și îi ajută să răspândească această cauză. Vom întări impactul vocii copiilor printr-o donație financiară. Pentru fiecare videoclip urcat de copii, vom dona 1 Euro pentru salvarea urangutanilor pe cale de dispariție. Vom dona câte 1 Euro pentru fiecare videoclip urcat pe platformă până ne vom atinge scopul de 4000 de videoclipuri”.
Videoclipurile pot fi urmărite aici: www.helendoron.com/world/hello, iar părinții și copiii sunt invitați să-și voteze preferații, să dea ”Like” și să le distribuie apoi pe rețelele de socializare. Site-ul include și o pagină specială dedicată profesorilor, unde vor găsi 5 planuri de lecție pe categorii de vârstă care pot fi folosite atât de profesori, cât și de părinți.
Aflați mai multe despre campanie, alăturați-vă nouă, filmați un videoclip scurt și ajutați-ne să susținem această cauză! Împreună putem face o schimbare!