Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Profesoară Helen Doron, vorbește despre cariera sa

Kristina Novosel din Zagreb, Croația, este mândră de decizia sa de a deveni profesor Helen Doron. A crescut într-o familie de 8 copii, acasă se vorbea doar croată, iar părinții săi nu s-au arătat prea încântați când a ales să studieze Limba și Literatura Engleză, dar adoră să studieze Limbi Străine și să lucreze cu copiii. Aceasta spune: ”Sunt fericită că nu au reușit să- mi influențeze decizia”.

Când am terminat Facultatea, am vrut să lucrez cu copiii, dar nu într-o școală publică. Așadar, când am auzit că există o școală unde copiii învață limba engleză într-un mod natural, iar cerințele jobului includeau: creativitate, muzică, multe zâmbete, activități de lucru manual și distracție, am fost cu adevărat cucerită. Sunt un profesor fericit Helen Doron de 4 ani deja. În tot acest timp am predat grupelor de toate vârstele, de la bebeluși la adolescenți și toți au ceva special.

Am început să învăț limbi străine când aveam 10 ani și am avut mereu impresia că pronunția și gramatica mea nu erau suficient de bune, îmi era teamă să vorbesc. Acestea nu vor fi niciodată temerile copiilor care urmează cursurile Helen Doron English. Se simt liberi să învețe, să vobească și să exploreze; simt că opinia lor contează, își dezvoltă stima de sine și cel mai important, se distrează, râd și cântă în timp ce învață.

Aici, la Helen Doron, copiii chiar se bucură de învățare. De când sunt profesor Helen Doron viața mea s-a schimbat în bine. ”

Află cum poți deveni profesor Helen Doron!