Our News
21 Oct 2019

Comunitatea online Teen Buzz oferă o învățare cu adevărat distractivă

Adolescenții care învață engleza se pot bucura de noul conținut interactiv al site-ul care cuprinde jocuri, chestionare și o stație radio de mare succes.

Cu peste 48.000 de fani din 200 de țări, Helen Doron Radio, stația de radio online de învățare a limbii engleze ca limbă străină a devenit favorita cursanților care doresc să-și îmbunătățească limba engleză într-o manieră distractivă. Stația de radio care prezintă muzică, discuții live, segmente de știri interesante, interviuri, și-a crescut baza de ascultători în mod constant de la lansarea din 2013.

Helen Doron Radio a devenit Teen Buzz Radio și poate fi ascultat pe noul website Teen Buzz. Cu un design nou și interactiv, site-ul oferă o varietate largă de teme relevante: hărțuire și intimidare, relații, călătorii, încrederea în sine, dar și jocuri, chestionare, jocuri de cuvinte încrucișate. Cu o gamă largă de activtăți de ascultare și de citire precum Teen Talk, Hot Topics, Cool Careers, Teen Buzz și-a propus să devină favorita tinerilor care învață limba engleză ca limbă străină.

„Piața destinată adolescenților are potențial nelimitat, iar echipa Teen Buzz vrea să facă din noul website un portal de referință pentru adolescenții care doresc să-și îmbunătățească limba engleză” afirmă Nathalie Vaknin, Directorul de Marketing al Helen Doron Ltd. ”Ne dorim să formăm o comunitate în care tinerii din întreaga lume să poată interacționa și să se conecteze unii cu ceilalți într-o atmosferă relaxantă, unde învățarea limbii engleze să se facă ușor, iar ei să își îmbunătățească abilitățile și să obțină rezultate mai bune la examene.”

”Acest tip de website care se axează pe învățarea limbii engleze este o nevoie dovedită. De aceea echipa de dezvoltare a pus nevoile adolescenților pe primul plan și a dorit formarea unei comunități în care să se simtă bine și pe care să o viziteze alături de prieteni, dar și să participe activ în cât mai multe moduri”, adaugă Vaknin.

Adolescenții înscriși la cursurile noastre Helen Doron Teen English beneficiază de posibilitatea de a se loga la cursul lor prin intermediul site-ului.

Bucură-te și tu de o experiență nouă de învățare! Accesează https://www.teenbuzz.co

Încearcă o lecție GRATUITĂ