Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Obiective bilingve 2015

Sărbătorile de iarnă au trecut, iar centrele Helen Doron English din țară sunt pregătite să-și primească cursanții și să se bucure împreună cu aceștia de darul limbii engleze.

Fiind început de an, avem cu toții în minte o listă cu lucrurile pe care am dori să le facem și una cu obiceiurile proaste de care am dori să scăpăm. În rândurile ce urmează punem la dispoziție câteva sfaturi pentru părinții a cărui obiectiv pe anul 2015 este să-și ajute copiii să învețe limba engleză într-un mod rapid și distractiv:goals vb resolutions

 • Asumați-vă decizia – studiile arată că dorința reală a părinților de a-i învăța pe copii o limbă straină contribuie într-o mare măsură la succesul copiilor. Fiți convinși de motivele care v-au făcut să porniți în această călătorie bilingvă și perseverați.
 • Vorbiți, vorbiți, vorbiți! Cu cât copiii sunt mai expuși la o limbă straină, cu atât șansele ca aceștia să o deprindă sunt mai mari. Dacă un bebeluș se obișnuiește cu sunetele limbii străine acesta va avea un vocabular mai vast. Chiar dacă aveți impresia că bebelușul nu vă înțelege, acesta va absorbi fiecare sunet și la momentul potrivit va forma și cuvinte.
 • Fiți coerent! A fi coerent presupune a avea un plan și a-l urma în cele mai mici detalii. Găsiți o metodă care se potrivește cel mai bine familiei voastre și respectați-o. Să spunem că ați ales metoda ”Un părinte, o limbă”, tatăl vorbește engleză, iar mama română, tatăl va vorbi mereu engleză și mama română pentru că astfel copilul va ști la ce sunete să se aștepte din partea fiecăruia.
 • Bazați-vă pe metoda imersiei și faceți învățatul distractiv! Cheia învățării unei limbi străine este, așa cum spune și Helen Doron, ascultarea în fundal a CD-ului pentru cel puțin 20 de minute pe zi. Această imersie trebuie realizată într-un mod distractiv, prin joacă, muzică, dans, etc. Cea mai eficientă și mai distractivă metodă de a îmbunătăți o limbă străină rămâne călătoria.
 • Motivați, încurajați și… luați-o de la capăt! Lăudați copilul pentru fiecare succes, oricât ar fi de mic, evitați critica și înlocuiți-o cu încurajare.

 

Care sunt obiectivele bilingve pentru dumneavoastră și pentru copilul dumneavoastră în noul an?

 

Sursa: www.babble.com