Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

O nouă serie de profesori se pregătesc să bucure copiii prin limba engleză

IMG-20150318-WA0011Începând de luni, 16 Martie, o nouă serie de profesori se pregătesc intens la Sibiu să intre în marea familie Helen Doron English. Trainer-ul nostru, Rita Falter a venit ca de obicei încărcată cu mult entuziasm și voie bună, stări de spirit pe care le-a transmis de îndată și viitoarelor noastre profesoare.


IMG-20150318-WA0013

IMG-20150318-WA0017

Cursurile de pregătire durează o săptămână, timp în care viitorii profesori Helen Doron English își dezvăluie toate atuurile pentru a trece cu bine peste ”testele” pregătite de Rita. Acest training respectă și el principiile de bază ale metodei Helen Doron: grupe mici, pentru o comunicare optimă, dans, cântece, multă voie bună, încredere în sine și o doză uriașă de entuziasm. Profesoarele noastre au trecut deja de prima parte a seminarului, de primele 2 zile care au constat în introducere și evaluare. Ele au avut ocazia de a privi mai îndeaproape materialele Helen Doron și de a studia metodologia, în timp ce trainer-ul nostru le-a evaluat cu atenție.

IMG-20150318-WA0009

Pentru a absolvi seminarul, cursanții trebuie să treacă peste probele practice de limba engleză, să-și însușească metoda noastră și să pregătească un eseu. După orele intense de seminar, viitoarele profesoare trebuie să-și aloce cel puțin o oră suplimentară de pregătire acasă pentru lecția de a doua zi.

Le apreciem pentru muncă, creativitate și darul de a transmite entuziasmul, încrederea și cunoștiințele copiilor. Le urăm mult succes și le mulțumim pentru dorința lor de a ajuta la creșterea familiei Helen Doron English!