Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Cursul ”More Jump with Joey” și învățarea distractivă la Helen Doron English

”More Jump with Joey” este unul dintre cursurile Helen Doron English create pentru copii școlari de către specialiști în educație timpurie. Un număr impresionant de elevi ai Helen Doron English au învățat limba engleză foarte natural, după un proces similar învățării limbii materne.

Să-l cunoaștem pe Paul, unul dintre elevii  Helen Doron English.

După numai o lună de studiu, Paul a asimilat deja foarte multe cuvinte și expresii, îmbogățindu-și vocabularul cu peste 100 de cuvinte. Până la finalul celor 38 de lecții, Paul va asimila și va putea vorbi direct în limba engleză cu peste 950 de noi cuvinte învățate. Impresionant!

Haideți să vedem ce înseamnă cursul pe care îl urmează Paul în acest an școlar.

Informații despre curs

‘More Jump with Joey’ este primul curs care folosește tehnologia realități augmentate, o inovatie IT care “dă viața” imaginilor statice din caietele de curs ale micuților. Le face să se miște și să vorbească în limba engleză.

Iată aici videoclipul care prezintă modul de funcționare al tehnologiei realității augmentate:

Paul este foarte entuziasmat să folosească acasă aplicația “magică”și repetă zilnic din proprie inițiativă noțiunile învățate în clasă. Aceast lucru se explică prin faptul că experiența de învățare a limbii engleze devine și mai atractivă pentru copil atunci când  personajele din filmul de desene animate “More Jump with Joey” capătă viață virtuală în caietele de lucru cu realitate augmentată, venind în completarea segmentului de ascultare a CD-urilor pentru acasă. Progresul lui Paul este urmărit apoi prin evaluări individuale realizate de către profesorii specializați, instruiți în cadrul metodei Helen Doron English.

Cel mai important aspect al cursului este că îl învață pe Paul să vorbească limba engleză cu încredere. El va dobândi abilități de comunicare solide cu ajutorul a 25 de cântece noi și al celor 12 episoade animate care urmăresc aventurile lui Paul Ward și ale prietenei lui, Millie, în Storyville. Prezența constantă a personajelor la lecții îi ajută pe elevi să asimileze dialogurile autentice dintre personaje. În plus, participând la conversații active, la activități și la jocuri distractive, copiii învață să vorbească limba engleză în mod natural. În timp ce învață limba engleză, elevii învață în plus și valori importante despre prietenie și despre protejarea mediului, prin poveștile pentru copii individualizate.

Acest curs dezvoltă elevilor abilitatea de a vorbi limba engleză și îi familiarizează pe copii cu ritmul și cu intonația limbii engleze. Pentru copiii care au deja o bază la citire și la scriere în limba engleză, un caiet cu exerciții practice de citire și de scriere poate fi integrat pentru a completa și pentru a oferi mai mult pe lângă lecțiile de vorbire a limbii engleze.

JWJ-magic

Cum învățăm cu tehnologie?

Paul a fost foarte încântat de la început de ideea de a învăța limba engleză atunci când este la tabletă, sau pe laptop. Iar mama lui Paul a văzut cât de important este să integrăm tehnologia în educația copilului, pentru a le putea sprijini dorința de a învăța.

Mediul stimulativ și antrenant, experiența învățării limbii engleze folosind tehnologie, și mai ales emoția care îl cuprinde pe Paul atunci când poate să le vorbească părinților în mod natural în limba engleză l-au cucerit pe elevul nostru.

Află mai multe detalii despre cursul ”More Jump with Joey”.

Înscrie-l pe copilul tău la o lecție demonstrativă gratuită!

Click aici: https://www.helendoron.ro/lectii-gratuite-de-limba-engleza

Află cum lucrează profesorii din cadrul metodei Helen Doron English!