Our News
20 Oct 2019

Mai mult decât limba engleză, valori pentru viață

În ultimii 30 de ani, am văzut și experimentat modul în care metoda Helen Doron a ajutat cu success copiii să învețe limba engleză. În timp ce mi se acordă meritul unei metode eficiente, am fost interesată să descopăr de la profesori, traineri, francizați și master francizori dacă eficiența metodei a depășit granițele sălilor de clasă și le-a schimbat individual viața de familie, relațiile și chiar modul de a face afaceri.

Nu sunt surprinsă de faptul că metoda Helen Doron nu este numai despre a preda limba engleză, ci oferă profesorului și cursanților un nou mod de gândire și o bază pentru success care se întinde dincolo de clasa de curs.

Am fost recent contactată prin intermediul social media de către un domn care mi-a spus ce impact de lunga durată a avut metodologia noastră asupra lui. El a înțeles că procesul de a învăța limba engleză este dinamic și că este necesar să adaptezi conținutul și metoda pentru a se potrivi stadiului și nivelului la care se află cursantul. El a putut să ia uneltele învățate în cadrul cursului de formare al profesorilor Helen Doron și să le aplice cu succes în munca lui de design industrial.

Profesorii Helen Doron sunt învățați să ofere încurajare repetată și să clădească modul natural al copiilor de a învăța. Întreg procesul de învățare îl asigură pe copil că „Da, el poate!” El este încurajat și susținut iar acest lucru este de cele mai multe ori chiar contrar modului tradițional de învățare și chiar educare.

Metoda învață oamenii și îi trece printr-un proces prin care află cum să ofere feedback ți cum să ajute copiii să crească.

Acesta este modul în care părinții ar trebui sa își încurajeze copiii. Deși părinții cred că este nevoie să fie critici sau negativi, acest lucru nu este necesar. Când părinții înțeleg că încurajarea repetată este un model extraordinar pentru copiii lor, ei o pot aplica în cadrul tuturor relațiilor lor. Viața de familie se îmbunătățește chiar și modul de a îi învăța pe alții: modul ce poate fi folosit oriunde.

Cursul pentru profesorii Helen Doron nu oferă numai calificare internațională care îi permite profesorului să predea oriunde în lume, ci și abilitați valoaroase de viață. În cadrul acestor cursuri de formare văd cum profesorii trec printr-un proces. Nu este numai cum să învețe să ofere feedback pozitiv, este despre a ajunge în adâncul lor, de a învăța să redevină copil și apoi să se tranforme într-un mod pozitiv. Caracterul jucăuș al cursului îi face pe profesori să învețe tehnici pe care le poate folosi în viață dar și de a scoate latura lor de profesor la iveală. Nu m-ar mira dacă am avea oameni care ar veni la cursul pentru profesori doar pentru a fi înrădăcinați în filozofia noastră și pentru a primi abilitați pentru viață.

Pentru a afla mai multe despre metodologia de succes Helen Doron apasă Aici.

Ești interesat să predai sau să afli care sunt oportunitățile de carieră cu Helen Doron? Apasă AICI.

Încearcă o lecție GRATUITĂ