Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Metoda Helen Doron oferă mai mult decât limba engleză

Removic-family-–-Bosnia-and-Herzegovina-08-1

Vedrana Removic și soțul său Boris sunt mândrii părinți ai Rajnei , de 8 ani și ai Leonei de 2 ani.  Rajna învață la Helen Doron Novo Sarajevo de trei ani și jumătate, iar Leona va începe cursurile toamna viitoare.

Familia vorbește bosniacă acasă, dar a fost încântată să vadă în excursia recentă din Statele Unite că Rajna se simte foarte încrezătoare să vorbească engleză: ”Am fost foarte surprinși cât de ușor și comfortabil poate conversa în orice situație, cu orice persoană!„

Vedrana a vorbit și despre progresul vizibil al fiicei sale tuturor cunoscuților și ne mărturisește că nivelul de limba engleză al fiicei sale este superior colegilor care nu participă la cursurile Helen Doron.

De ce simte entuziasta mamă că metoda Helen Doron este atât de diferită de alte cursuri de limba engleză?”Helen Doron are grupuri mici de cursanți, iar profesorii se pot concentra pe fiecare elev, făcând învățarea limbii engleze mai ușoară. Copiii se joacă, se distrează, ceea ce este foarte incitant pentru fiica mea.”

Materialele Helen Doron pe care copiii le folosesc în afara cursurilor sunt și ele foarte apreciate de familie. ”Găsesc Helen Doron Stream app foarte folositoare doarece Rajna îți poate face temele în timp ce ascultă muzică de calitate. Întreaga familie adoră Helen Doron Radio!

Helen Doron nu se rezumă la învățarea limbii engleze, potrivit doamnei Removic, ”Recomand Helen Doron tuturor prietenilor. Centrul nostru Educațional Helen Doron este cel mai bun loc pentru copii nu doar pentru a învăța limba engleză, ci și pentru a socializa, pentru a-i învăța să se respecte și pentru a crește frumos în comunitate.”

Găsește un centru Helen Doron în apropierea ta!