Mai mult decât limba engleză!
Cel mai bun start în viață!

Fiecare părinte vrea să-i ofere copilului abilitățile necesare pentru a reuși în viață. Ce-ar fi să începi de la o vârstă fragedă? Învață să relaționezi cu copilul tău și îmbunătățește-ți abilitățile de parenting în timp ce el își dezvoltă abilitățile motorii fine și grosiere, gândirea matematică timpurie, abilități de precitire, totul în limba engleză. Oferă-i copilului tău o șansă în plus într-o lume globalizată! Vrem să-ți fim parteneri în cursa grea, dar satisfăcătoare pentru creșterea copilului tău bilingv!

Cu peste 35 de ani de experiență și centre de învățare în peste 35 de țări – din Chile până în China – oferim copiilor o metodă dovedită, ușoară și cel mai important, distractivă de învățare a limbii engleze. În cursurile noastre copiii deprind abilități și valori vitale pentru un viitor de succes.

Helen Doron English este parte dintr-un grup educațional global care se specializează în dezvoltarea metodologiiilor avansate de predare a limbii engleze. Pentru a afla mai multe despre metodologia noastră unică, materialele educaționale de calitate și profesorii noștri cu o pregătire excelentă, te așteptăm la o lecție demonstrativă gratuită.

Completează formularul pentru încriere. Cu cât mai repede, cu atât mai bine! Mai sunt puține locuri!