Viitorul este al lor!
Oferim mai mult decât limba engleză, abilități pentru viață!

Fiecare părinte vrea să-i ofere copilului abilitățile necesare pentru a reuși în viață. Nu e mereu ușor să iei deciziile corecte, dar facem parte din aceeași echipă, îți împărtășim valorile. Comunicarea, abilitățile de vorbire și de scriere, respectul pentru ceilalți, dezvoltarea logică, toate acestea sunt abilități și valori de care copilul va avea nevoie în viitor și pe care le va învăța în cadrul cursurilor Helen Doron English.

Cu peste 35 de ani de experiență și centre de învățare în peste 35 de țări – din Chile până în China – oferim copiilor o metodă dovedită, ușoară și cel mai important, distractivă de învățare a limbii engleze. În cursurile noastre copiii deprind abilități și valori vitale pentru un viitor de succes.

Helen Doron English este parte dintr-un grup educational global care se specializează în dezvoltarea metodologiilor avansate de predare a limbii engleze. Pentru a afla mai multe despre metodologia noastră unică, materialele educaționale de calitate și profesorii noștri cu o pregătire excelentă, vă așteptăm la o lecție demonstrativă gratuită.

Completați formularul pentru a vă înscrie! Cu cât mai repede, cu atât mai bine! Mai sunt puține locuri!