Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleză vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Povestea centrului Timisoara 2 începe în luna martie a anului 2012. Având ca motivație interioară dragostea pentru copii şi dorința de a le transmite pasiunea pentru limba engleză, am achiziționat franciza Helen Doron Early English. Considerând că metoda pe care se bazează acest sistem răspunde nevoilor şi posibilităților de învățare ale copiilor în ceea ce privește limba engleză, am valorificat caracteristicile fundamentale care o definesc: joacă, muzică, materiale atractive, mişcare, încurajare continuă, ascultare repetată.

În urma întregii activități desfășurate, alături de o echipă de profesori pasionați, ne bucurăm de rezultatele uimitoare ale copiilor, începând de la cele mai fragede vârste. Aceștia reușesc să ne surprindă în permanență prin capacitatea lor extraordinară de asimilare a cunostințelor.

Ne propunem ca, prin specificul cursurilor, să stârnim și să menținem entuziasmul copiilor de a învăța limba engleză. De asemenea, ne dorim ca, prin bazele puse acum, copiii să fie pregatiţi pentru provocările unei societăți competitive şi în continuă schimbare.
Valorile care ne reprezintă sunt: dragostea pentru copii, pasiunea cu care ne desfășurăm întreaga activitate, seriozitatea si profesionalismul.

Postări recente