Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleză vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii invata engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Helen Doron English Pitești

1Centrul Helen Doron English Pitești a fost deschis în 2013 când a fost achiziționată franciza. În luna mai au început primele cursuri și de atunci numărul copiilor care învață limba engleză aici crește constant.

Grupul educațional Helen Doron  este lider global în educația timpurie în limba engleză, oferind programe de învățare în 750 de centre proprii în peste 30 de țări din lume, încă din 1985.

Centrul Helen Doron English din Pitesti oferă cursanților învățare naturală și distractivă a limbii engleze printr-o atmosferă relaxantă și motivantă care inspiră prin cântec, muzică, mișcare, jocuri, stimulând plăcerea de a învăța.

Postări recente