Romania
 • Engleza pentru copii - Helen Doron Englishengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursantii Helen Doron se distrează și învață în același timp

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusiEngleza pentru bebelusi
  Bebeluși 0-2 ani

  Bebelusii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Preșcolari 2-6 ani

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după doua cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • English for school children
  Școlari 6-12 ani

  Copiii invata engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescenti
  Adolescenți 12-19 ani

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Helen Doron English Iași

”Am descoperit metoda Helen Doron, ne-am indragostit de ea si am decis sa o aducem si in Iasi pentru a o pune la dispozitia copiilor care doresc sa-si insuseasca limba engleza intr-o maniera naturala, prin capacitatea pe care acestia o au de a asimila limba vorbita din mediul lor, prin ascultare repetata, cantec, joc si incurajare.
Grupul educational Helen Doron este lider global in educatia timpurie in limba engleza, oferind programe de invatare in sute de centre, in peste 30 tari din lume, inca din 1985.

Centrul Helen Doron Iasi va asteapta cu drag sa-i treceti pragul pentru a descoperi atmosfera calda si distractiva in care copiii invata limba engleza.”

Mihaela Brebu, Learning Centre Manager Iași

Postări recente