Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Helen Doron English Ploiesti

În toamna anului 2017, noi, Daniela si Mircea Iancu, alături de Marilena și Liviu Drăghici ne-am hotărât să deschidem centrul educațional Helen Doron English în Ploiești.

 

Daniela Iancu a predat limbi străine în învăţământul de stat, dar simţea că poate mai mult. Pasiunea pentru copii şi plăcerea de a lucra cu ei au determinat-o în 2016 să renunţe la invătămantul de stat unde lucra ca și profesoară de limbi străine şi să aducă la Ploieşti metoda Helen Doron English prin care copiii pot învăţa limba engleză încă de la o vârstă fragedă. Alături de Mircea Iancu şi de Marilena şi Liviu Drăghici, care organizau deja petreceri pentru copii, au deschis Centrul Educaţional Helen Doron English Ploieşti în august 2017.

„Știm cu toții cât de importantă este în prezent cunoașterea unei limbi străine, în special a limbii engleze. Ca profesor și mai ales ca mamă știam că trebuie să îmi expun copilul unei limbi străine, engleză in cazul acesta, de la o vârstă cât mai fragedă. Am observat cu câtă ușurinţă reușea să reproducă cuvintele din limba engleză. Dar nu era suficient astfel încât să poată conversa fluent în limba engleză. Știam de la clasă unde metodele tradiționale nu dau rezultate decât cu foarte mult efort și unde entuziasmul se pierde rapid. Doream să fac o schimbare, sa văd că procesul de învățare nu numai că dă rezultate mult mai bune dar și că este făcut cu pasiune. Așa am descoperit metoda Helen Doron English care împlinește toate aceste condiții pentru ca învățarea sa decurgă natural, într-un mediu plăcut, prin joacă și distracție. Așadar, am pornit cu curaj și entuziasm în această nouă aventură; și mai ales cu încrederea că dacă pui pasiune în ceea ce faci, întotdeauna va ieși ceva frumos. Nu a fost ușor să demarez acest proiect, dar am avut suportul tuturor membrilor familiei, mai ales al celor două fetițe care s-au implicat cu bucurie. Și ca să îmi întăresc convingerea că metoda Helen Doron funcționează atât de bine, am observat cu câtă plăcere vorbea engleza fetița cea mică, atunci în vârstă de nici 2 ani, în momentele în care îmi pregăteam lecțiile împreună cu cea mare, în vârsta de 7 ani. După aproape un an de când am pornit pe acest drum văd rezultate atât la cursanții noștri, cât și la fiicele mele. Mă simt foarte norocoasă că am avut ocazia să îmbrăţisez această metodă inovativă și mi-aș dori ca acest entuziasm cu care decurge procesul de predare-învățare la Helen Doron English Ploiești să se răspândească și în învățământul de stat. Misiunea noastră este așadar, să îmbunătățim calitatea educației în Ploiești prin metoda Helen Doron English.” spune Daniela.

Postări recente